Girona

“Sentíem que tot queia cap a l'altre costat”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va començar el seu discurs a la sala de premsa intentant esquivar la crítica clara i contundent cap a l'arbitratge, però va acabar dedicant bona part del temps a parlar-ne. “Fiant-me del jugador, l'àrbitre es pot haver equivocat en l'expulsió. Però ho hem d'assumir com a professionals, perquè tothom es pot equivocar. En aquests moments, que la majoria de clubs vindrien a plorar, és millor que nosaltres ho deixem aquí. Encara que siguem un club petit, som tan senyor com qualsevol”, va dir primer. Més endavant, però, va ser més explícit, quan se li va preguntar si l'arbitratge li havia agradat: “Ni a mi, ni a ningú que ho hagi vist. No ha estat bé. Et pots equivocar en una acció, però quan no tractes igual accions similars, és una altra cosa. A part de jugar amb un de menys, hem hagut de lluitar amb l'equip ofuscat per decisions que no enteníem equànimes. Sentíem que tot queia cap a l'altre costat de la balança.”

L'expulsió d'Alcalá, com és natural, va marcar el partit i les paraules posteriors. “Havíem començat bé. A un equip que és difícil fer-li gols, li n'hem marcat un ràpidament, i els estàvem generant moltes dificultats”, exposava Machín. “Però jugar gairebé una hora amb un home menys, contra un bon equip, que necessita guanyar, i en aquest punt de la temporada, condiciona.” Arran de la vermella a Alcalá, Machín va prioritzar l'aspecte defensiu per mirar de conservar l'avantatge mínim: “Teníem el marcador on volíem i, amb tant de temps amb deu, hem cregut que era la millor manera. Hem provat amb dues línies de quatre, però teníem dificultats per les bandes, i hem reajustat l'equip fent entrar Richy. Llàstima que en alguns contraatacs no els hem posat més la por al cos”, va argumentar.

Machín va valorar el treball de l'equip: “Hem competit i hem fet tot el que hem pogut, i quan ho fem així només puc felicitar els jugadors.” I a partir d'ara? “A aixecar els ànims. Ara ens toca guanyar a Montilivi. Tal com ha anat, valoro el punt. Suposo que continuarem tenint el play-off a l'abast, que és el nostre objectiu. I, com dic fa setmanes, mirarem d'arribar als tres últims partits amb possibilitats de classificar-nos, fet que fa uns quants mesos semblava una utopia.”

L'ARBITRATGE

“No ha estat bé i no ens ha agradat. Som un club petit però tan senyor com qualsevol”

MASSA PUJADA

“Hem competit i hem fet tot el que hem pogut, però jugar tant temps amb 10 afecta”

LES POSSIBILITATS

“Valoro el punt. Continuem tenint possibilitats i ara ens toca guanyar a Montilivi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)