Girona

La vuitena vermella espatlla el panorama

Càstig. L'expulsió d'Alcalá, clau per fer endarrerir el Girona, és la segona que més aviat va arribar del curs. Granell també serà baixa

L'expulsió de Pedro Alcalá va tallar les ales al Girona, que tenia un panorama molt engrescador amb el 0-1 però que, amb més de mig partit per jugar-se, va fer un pas enrere i va patir de valent fins que va rebre l'empat. La d'ahir és la primera vermella que Alcalá veu amb la samarreta del Girona, que n'acumula vuit –tres més que la temporada passada, però encara lluny de les 12 del curs 2010/11– en la lliga. El murcià va ser el segon jugador del Girona que se'n va a la dutxa quan no s'ha arribat ni al descans. No va arribar, això sí, al rècord de precocitat, marcat per les dues grogues que Dejan Lekic va veure (16' i 20') contra el Nàstic. Les altres vermelles del curs les han vist Rubén Alcaraz a Oviedo (74'), Pere Pons contra el Llagostera (80'), Jairo a Leganés (93'), Mata a Vitòria (72'), Javi Álamo a Tenerife (55') i Lejeune a Osca (60').

Com va passar contra els tarragonins, el Girona se'n va anar del Martínez Valero amb la sensació que l'àrbitre els havia clavat una estocada immerescuda. Al serbi, el comitè de competició li va treure una de les grogues. Si no passa el mateix aquesta setmana, Alcalá es perdrà el Girona-Mallorca de dissabte. Eiriz Mata va fer constar en l'acta que la primera groga era per fer caure un contrari en la lluita per la pilota i la segona, per fer una entrada a un rival, en la disputa de la pilota, “de manera temerària”.

I Lejeune, amb 14

Per al partit de dissabte contra els balears, el Girona també perdrà Àlex Granell, que va tancar el segon cicle de grogues ahir a Elx. Eiriz Mata també va amonestar Florian Lejeune, que acumula 14 grogues i es torna a quedar a només una de la suspensió. Els altres amenaçats són el porter Isaac Becerra i el migcampista Rubén Alcaraz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)