Girona

“Hem estat intel·ligents i hem patit poc”

Pablo Machín. Entrenador del Girona

Pablo Machín no va tenir cap problema a reconèixer que el partit havia estat més aviat pobre. “No hem fet el nostre millor partit, ni de bon tros. Probablement és dels més fluixos que hem fet, però hem sabut nedar i guardar la roba. Ha estat un partit pràctic.” Preguntat per si la tensió de la recta final de lliga hi podria haver influït, va explicar: “Estem mal acostumats perquè veiem partits molt més dinàmics i amb més ocasions, però això és la segona A i sobretot en aquests partits del final de lliga. Tot hi té a veure. Fins i tot el vent, que no permet tenir el millor escenari quan el teu joc és amb canvis d'orientació. Però reiterant que no hem fet el millor partit, sí que hem sabut avançar-nos en el marcador i després hem estat intel·ligents per aguantar el resultat sense que gairebé ens generessin perill. Hem patit poc, molt poc. Més per la incertesa que pel perill real.”

El penal que Cordero Vega va assenyalar sobre Borja García va decidir el partit i va generar les crítiques del tècnic del Mallorca. “Respecto totes les opinions”, va dir Machín. “És ben cert que el penal marca el partit, perquè qui fa el primer gol té molt de guanyat. Si l'àrbitre era a prop i l'ha assenyalat, el donem per bo. Jo no sé dir-te si ha estat més o menys rigorós o dubtós, però estem cansats de saber que hi ha decisions a vegades una mica controvertides”, va afirmar el tècnic.

Machín va fer quatre canvis en l'onze, entre els quals el retorn de Javi Álamo, per qui van passar moltes pilotes en la primera part. “Potser no haver estat convocat l'ha fet reactivar-se una mica, i volia acabar totes les jugades. Ha intentat estar molt actiu i ha demostrat que té orgull”, va explicar el tècnic, que va aprofitar la bona actuació dels jugadors que van sortir des de la banqueta per reiterar: “La plantilla està molt equilibrada i es nota poc si juguen uns o altres. De qualitat, en tenen. I la implicació la demostren cada dia.” El Girona arriba a les tres últimes jornades aspirant al play-off, el repte de Machín des de fa setmanes. “Pel que hem fet fins ara, ens mereixem ser-hi. Però ens ho haurem de continuar treballant molt. Ara, a pensar en el Valladolid, que ha perdut i voldrà refer-se de la derrota davant la seva afició”.

JOC POBRE

“Probablement és un dels més fluixos que hem fet, però ha estat un partit pràctic”

EL PENAL

“No sé si és dubtós; ha estat clau perquè qui marca primer té molt de guanyat”

EL FUTUR IMMEDIAT

“Pel que hem fet fins ara, mereixem el ‘play-off', però ens ho haurem de treballar molt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)