Girona

Esperant una punxada

La classificació. En el cinquè lloc provisional, el Girona entrarà en ‘play-off' si l'Oviedo perd a Almeria o l'Osasuna no guanya el Numància

El Girona, que no ha ocupat cap dels sis primers llocs en tota la temporada, té a l'abast tancar la 39a jornada en la zona de privilegi. El conjunt de Pablo Machín es va instal·lar en el cinquè lloc provisional i estarà molt pendent de dos partits d'aquesta tarda. Si l'Oviedo perd al camp de l'Almeria –necessita de manera imperiosa els punts en la lluita per la permanència– o si l'Osasuna no és capaç de superar el Numància –un dels equips que està tranquil a mitja taula– a El Sadar, els gironins ocuparan per primera vegada zona de play-off d'ascens a primera.

L'Alcorcón, a prop

El conjunt madrileny, l'últim que visitarà Montilivi, va guanyar a Albacete i té només un punt menys que els blanc-i-vermells. També és a un punt el Còrdova, que va deixar l'Elx endarrerit, tres punts per sota del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)