Girona

Fotocopiant la millor temporada

El tercer retorn. Com Cifu, el Girona ja havia lligat Ramalho i Sandaza, peces fonamentals fa dos cursos

Cifu és el tercer jugador del Girona que torna a Montilivi després del parèntesi de la temporada passada. Han seguit una trajectòria paral·lela Jonas Ramalho i Fran Sandaza, a qui el club ha firmat contractes per més d'una temporada després que l'estiu del 2015 marxessin. Tots tres, de fet, van ser peces fonamentals en la millor temporada de la història del Girona, la dels 82 punts en la lliga, que va tenir un desenllaç fatídic amb l'1-1 del Lugo en el temps afegit que va impedir l'ascens a primera, rematat al cap de vuit dies amb la remuntada imprevisible del Saragossa en el play-off.

En tres demarcacions diferents, Cifu, Ramalho i Sandaza van tenir tota la confiança de Pablo Machín i van oferir, tots tres, el seu millor rendiment com a professionals. És precisament la confiança del tècnic el millor aval de tots tres jugadors, seduïts per mirar de recuperar el nivell que van oferir fa dues campanyes. Machín ha insistit molt a l'àrea esportiva per recuperar peces fonamentals, i ho ha aconseguit. Sandaza va acabar la temporada com a màxim golejador de l'equip, amb setze dianes, abans de marxar al Tòquio. Ramalho, molt ben adaptat al sistema amb tres centrals, ja es va fer un lloc fix amb Machín en la recta final del curs 2013/14 i va ser fix en la millor temporada (3.164 minuts) fins que es va lesionar de gravetat al genoll, abans de tornar a l'Athletic.

EL PES DEL TÈCNIC

La confiança de Machín, que ha insistit perquè tornin, és el seu millor aval
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.