2a divisió A

El Barça manté el pas ferm

Youth League. Els blaugrana van encarrilar la victòria en la primera meitat (0-2, 36') però no la van sentenciar fins als últims minuts

El Barça juvenil va vèncer ahir al camp del Borussia Mönchengladbach i, després de derrotar el Celtic en la primera jornada, ja té sis punts després dels dos partits disputats en la fase de grups de la Youth League. La victòria d'ahir es va començar a cimentar en el primer tram de partit, quan Dani García va aprofitar el rebuig després d'un xut de Carles Pérez per fer el primer gol. L'1-0 va permetre al Barça controlar el joc davant un rival que no renunciava a portar perill, tot i que eren els blaugrana els més incisius. Guillemenot, superada la mitja hora, va fer el 0-2 en rebre una passada a l'esquena de la defensa i superar el porter local per sobre. Abans del descans, els alemanys van retallar distàncies gràcies a Schikowski, posant emoció per a la segona meitat, oberta i amb ocasions per als dos equips. Tot i això, era el Barça el més perillós, i va sentenciar al final en un contraatac portat per Abel Ruiz i completat per Jordi Mboula.

BORUSSIA M. 1 BARÇA 3

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH: Langhoff, Kempkens, Hoffmanns, Hanraths, Mayer (Strietzel, 46'), Benger (Alperen, 79'), Yosef, Tenbült, Schikowski, Simakala i Ndenge. BARÇA: Sergi Puig, Dani Morer, Montes, Rey, Cucurella, Oriol Busquets, Collado, Seungwoo Lee, Carles Pérez (Mboula, 61'), Dani García (Monchu, 30') i Guillemenot (Abel Ruiz, 80'). GOLS: 0-1 (8') Dani García. 0-2 (36') Guillemenot. 1-2 (45') Schikowski. 1-3 (90') Mboula. ÀRBITRE: Benoît Millot. T.G.: Als locals Mayer, Ndenge i Strietzel, i als visitants Collado i Monchu..