3a divisió FEF

El Reus B obté un punt contra un Figueres en progressió

Empat. Els locals van començar millor, però els visitants van pressionar al final

REUS B 1 FIGUERES 1

REUS B:Chechu, Reina, Lucas, Gonzalo, Ayala, Dome (Notario, 71’), Iker, Miravent, Ernest Forgas, Gori (Imad, 67’), i Oribe.FIGUERES:Aroca, Subi (Pere Espuña, 53’), Sergi Romero, Canal, Carles Puig, Tena, Ritxi Mercader, Èric Vilanova, Pime (Marc Gelmà, 65’), Xavi Ferrón (Valverde, 77’) i Álvaro.GOLS:1-0 (23’) Ernest Forgas. 1-1 (49’) Xavi Ferrón.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:a Miravent del Reus B, i a Subi, Ritxi Mercader i Tena del Figueres.

El Reus B i el Figueres van empatar un partit que els locals van començar més bé, però en què els visitants van demostrar capacitat de reacció. El filial roig-i-negre va ser millor en la primera meitat, sobretot fins que Ernest Forgas va marcar l’1-0. Després, el Figueres va anar progressant fins que, en l’arrencada de la segona meitat, Xavi Ferrón, fitxat aquesta mateixa setmana, va fer el gol de l’empat. Fins al final, van ser els empordanesos els que van buscar amb més intensitat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)