3a divisió FEF

Objectius ben llaminers

3a divisió. El Llagostera rep el Martinenc aquesta tarda (17 h) amb la intenció de mantenir el ple de victòries com a local i assaltar ni que sigui de manera provisional el lideratge de la lliga

Els números del Llagostera en l’arrencada de la competició són més que notables i, dins d’aquesta bona trajectòria, les úniques mostres de titubeig han tingut lloc lluny del municipal. A casa, on aquesta tarda reben el Martinenc, el conjunt del Gironès s’ha mostrat com un bloc granític en defensa i molt perillós en atac, dues característiques que l’han portat a sumar quatre victòries en els quatre partits al davant de la seva gent: “Tots els partits són molt complicats. És cert que a casa tenim més seguretat defensiva, això ens dona més confiança al terreny de joc i fa que tinguem més controlats els partits que quan juguem a fora”, explica el tècnic, Oriol Alsina.

El repte d’aquesta tarda serà vèncer un Martinenc que es mou en la zona baixa de la classificació, que només ha guanyat un partit dels vuit que ha disputat aquest curs, però que ha aconseguit competir en la majoria de partits, com ho demostren els quatre empats sumats, entre els quals destaca el 0-0 al camp del Prat: “El Martinenc és un equip amb un entrenador amb molta experiència en la categoria. Els seus equips sempre tenen molta intensitat a la gespa i es caracteritzen per jugadors amb un gran físic. Aquest fet provoca que al nostre camp qualsevol córner o falta llunyana permet generar perill i amb rivals així haurem d’estar molt atents.”

No tan anecdòtic

Més enllà d’aconseguir el ple de victòries com a local, un altre dels objectius del duel d’aquesta setmana és poder sumar els tres punts i escalar fins a la primera posició, un privilegi que, en cas de guanyar, mantindrien com a mínim fins demà, quan serà el torn de l’actual primer classificat, el Prat: “Els jugadors i el cos tècnic tenim molta confiança i som conscients que hi ha l’oportunitat de posar-nos líders. És una cosa molt complicada i seria important per a nosaltres en una temporada que hi ha grans equips en la categoria”, remarca el tècnic llagosterenc.

Per aquest partit, el Llagostera no podrà disposar, per sanció, d’un dels homes més en forma de l’equip com és el central i golejador –en va marcar dos en el darrer partit– Lucas Viale: “Una baixa d’un jugador així sempre es nota perquè és un gran futbolista, però per sort en aquesta posició tenim molt bones alternatives i noms que quan han jugat ja han demostrat la seva qualitat”, explica Alsina. Més enllà de Viale, tampoc hi serà el lesionat de llarga durada Maymí, però retornen a la convocatòria Erik Jiménez i també Maynau, dos homes que poden afegir molt de desequilibri.

LA PRÈVIA

A casa tenim més seguretat defensiva, això ens dona més confiança al camp i fa que tinguem més controlats els partits i els rivals
El Martinenc té jugadors amb un gran físic i haurem d’estar molt alerta a pilota aturada
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)