2a divisió FEF

Empat a zero de l’Olot a casa contra l’Ebre

2a divisió B. Els olotins sumen 44 punts i es troben a set punts del descens directe quedant només nou punts en joc. Els de la Garrotxa han jugat amb un home menys els últims 20 minuts

L’Olot ha empatat a zero a casa contra l’Ebre. Els garrotxins s’enfilen fins els 44 punts i només una carambola brutal els enviaria a tercera. La permanència olotina és gairebé fet i només les matemàtiques impedeixen qualsevol celebració. El matx entre olotins i aragonesos ha estat avorrit i les ocasions han estat escasses en els dos bàndols.

La primera meitat ha estat avorrida i sense que cap equip dominés el matx. Si bé l’Olot intentava portar la iniciativa, l’Ebre, molt ordenat, no li deixava generar ocasions clares de gol. Marc Cosme, amb una rematada amb l’espatlla i Hèctor Simón, molt forçat des del punt de penal, han fet treballar la defensa física dels aragonesos. Amb la intenció d’adormir el partit i passar a controlar-lo, l’Ebre ha tingut una bona ocasió a les botes de Dani Martínez (41’), que ha fet intervenir a Pol Ballesté, titular en el lloc de Ginard.

En la segona part la tònica s’ha mantingut igual. Les ocasions han continuat sent escasses i a mesura que passaven els minuts semblava que els equips valoraven més el punt que sumaven. Sobretot l’Olot, que en el 71 ha patit l’expulsió d’Hèctor Simón per protestar al col·legiat i havia d’afrontar els tram final de l’enfrontament amb un home menys. Els de Raúl Garrido han aguantat la tímida empenta visitant sense problemes per sumar un punt més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)