2a divisió FEF

L’Olot esgarrapa un punt a Sabadell (1-1)

2a B. Els garrotxins empaten al feu arlequinat amb una diana de penal d’Héctor Simon al minut 85

L’Olot ha obtingut un punt de la seva visita a la Nova Creu Alta de Sabadell (1-1) en un partit en què ha aconseguit l’empat a les acaballes, al minut 85, amb una diana de penal que ha transformat el capità Héctor Simon.

La derrota hagués estat un càstig excessiu per als garrotxins, que han ofert una bona imatge al feu arlequinat, on han començat perdent amb un gol també de penal, al minut 42. Manu Lanzarote ha marcat una pena màxima comesa per Arnau Comas que ha agafat a un rival dins de l’àrea defensant una centrada.

En un duel equilibrat, el punt de penal ha estat protagonista i encara ho hagués pogut ser més, quan just abans del descans els olotins han reclamat un penal sobre Xumetra no assenyalat.

Sí s’ha xiulat poc abans del final del duel un sobre Kilian, que Simon ha convertit en un just empat.