Girona

“El Girona té qualitat i ara és un equip més sòlid”

Pacheta Tècnic de l’Elx

El tècnic de l’Elx, José Rojo Pacheta s’ha mostrat content amb tot el que està aconseguint el seu equip i ha valorat el matx d’anada de la final contra el Girona: “El Girona té molta qualitat individual i probablement la millor plantilla de la categoria però intentarem minimitzar-los. És un rival potent i amb el canvi d’entrenador és un equip més sòlid”, ha dit Pacheta, que no farà res especial per aturar a Stuani: “Porta 31 gols i això diu molt del potencial que té però no farem res especial per aturar-lo, no ho hem fet mai”.

El tècnic assegura que el seu equip sortirà a guanyar el partit: “És impossible plantejar un 0-0, no soc capaç. Si és bo el 0-0 ho veurem al final del partit, però no el buscarem”, diu l’exjugador professional que assenyala: “Només ens queda guanyar el Girona per aconseguir un objectiu inimaginable quan vam començar el curs. Hem de fer veure aquesta obligatorietat que té el Girona davant la nostra il·lusió d’ascendir a primera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)