Girona

Iván Martín: “L’objectiu és pujar a primera”

El Girona, que preveu anunciar avui mateix la incorporació de Víctor Sánchez, ha presentat el primer fitxatge d’hivern, Iván Martín. El futbolista cedit pel Vila-real, que ja va debutar contra l’Amorebieta, ha valorat els seus primers dies a Montilivi.

L’adaptació

“Gràcies als companys, m’he pogut adaptar bé. M’han ajudat des del primer moment.”

L’estil

“Baena em va dir que juguem molt en joc combinatiu, com he fet sempre a Vila-real, i això m’atreia molt”.

La posició ideal

“Vinc a jugar sobretot a la línia de mitjapunta i banda. On millor em trobo és a cama canviada, a la dreta, però jugaré on em diguin.”

L’objectiu col·lectiu

“Sens dubte, l’objectiu és pujar a primera divisió. Ho donarem tot per intentar pujar. És l’objectiu”.

El debut

“El tècnic em va dir que fos jo, que tenia tota la seva confiança. Que fes com feia amb el Mirandés. No vam tenir el resultat que volíem, però ja estem esperant el següent”.

Tornar a segona

“Aquest primer tram de temporada no he tingut els minuts que hauria volgut. A vegades s’ha de fer un pas enrere per fer-ne dos endavant. Quan m’ho van oferir, no ho vaig dubtar.”

Gol

“Les meves estadístiques diuen que no n’he fet mai gaires, però sí amb passades. El més important és que la pilota acabi a dins, amb gol o amb assistències”.

Junts amb Baena

“Tant de bo. Si el tècnic ens posa junts, perfecte. Ens agrada jugar a cama canviada i tant de bo hi tornem”.

Quique Cárcel

El director esportiu ha valorat l’arribada d’Iván Martín. “Estem molt contents perquè és un jugador que ja l’any passat coneixíem molt bé i que si haguéssim pujat era un perfil molt bo per nosaltres a primera. Ha tingut aquests mesos a Vitòria, volia jugar més i ens agrada molt.” Cárcel ha afegit: “És molt polivalent, molt en sintonia amb el joc de l’entrenador. Donarà competència, en moltes posicions, i ens pot donar molt rendiment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)