Girona

Víctor Sánchez, l’últim fitxatge del Girona

L’exjugador de l’Espanyol, de 34 anys, no tenia equip des que va deixar el Western United australià al setembre

L’endemà del tancament del mercat d’hivern, el Girona ha anunciat un acord fins a final de temporada amb Víctor Sánchez, l’últim fitxatge del conjunt blanc-i-vermell. El de Rubí, de 34 anys, no tenia equip des que al setembre va decidir deixar el Western United de la lliga australiana. S’entrenava amb els excompanys a l’Espanyol Marc Navarro i Víctor Álvarez, amb la intenció de trobar lloc en algun club. El Girona, que no va poder activar en els últims dies amb el mercat obert cap de les altres vies que tenia obertes, s’ha acabat entenent amb un futbolista veterà que l’estiu del 2020 va tancar una llarga etapa a l’Espanyol i al cap d’uns mesos se’n va anar a Austràlia.

Víctor Sánchez no respon al perfil de futbolista cridat a tenir un protagonisme important i de continuïtat a l’equip blanc-i-vermell, sinó més aviat un recurs per aportar experiència. Migcampista defensiu, també ha jugat de lateral dret i es podria arribar a adaptar a la línia de tres centrals en cas de necessitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)