Girona

Míchel Sánchez

Tècnic del Girona

“Hem fet un partidàs. Ens ha faltat encert en l’últim terç”

No estava gens disgustat Míchel Sánchez al final del partit. L’equip que orienta va tenir dificultats per generar ocasions i no va aconseguir marcar contra el Tenerife, després de 90 minuts tenint la pilota i jugant en camp contrari, però també va ser capaç d’assecar el seu rival en atac. “La sensació que tinc és que hem fet un partidàs”, va dir. “En l’últim terç, però, amb pilota ens ha faltat encert”, va indicar l’entrenador, que va insistir en aquest aspecte. “Sabíem la dificultat, però ens ha faltat un pèl més d’encert en zona 3. La circulació de pilota ha estat bona, el ritme de joc també. No és fàcil desconnectar un equip com el Tenerife, que defensa molt ben ordenat amb el 4-4-2 i que és sacrificat. Es tractava de tenir paciència i buscar l’encert”, va afegir. “En zona 3 n’hem tingut 2 o 3 de clares. Hem generat poc pel que hem arribat. Ens ha faltat una bona centrada, un u contra u, una rematada espectacular...”, va lamentar l’entrenador, que, no obstant això, va lloar la versió oferta pel seu equip, sobretot sense pilota. “Crec que a nivell col·lectiu i individual hem fet un gran partit. En defensa hem concedit molt poques contres, amb un equip que fa mal així”, va destacar.

Pel que fa a la tornada a les Canàries, Míchel es va mostrar optimista. “Veig els jugadors amb una il·lusió tremenda”, va manifestar. “Hem de guanyar diumenge que ve per ser a primera divisió i tinc confiança en l’equip. Estem capacitats per guanyar en qualsevol lloc”, va expressar. “Hi haurà pocs canvis en els dos equips de cara a la final de diumenge. Nosaltres sortirem a guanyar, com ho hem fet al llarg de 42 jornades, i a vegades hem guanyat i d’altres no”, va seguir. “M’espero un Tenerife igual. Ells, en atac, tenen arguments per fer-nos mal en la transició, però avui els hem tallat les vies de progressió”, va assenyalar. “És un partit i estem bé”, va concloure el madrileny.

L’ambient a Montilivi

Míchel va mostrar-se impactat amb el feu blanc-i-vermell, que va registrar el ple. “Se m’ha posat la pell de gallina com he vist Montilivi avui”, va dir. “L’ambient ha estat espectacular i la rebuda de l’afició, increïble. Junts seguirem somiant. Tant de bo ho puguem tornar amb una alegria”, va tancar.

L’ENCERT

“Ens ha faltat una bona centrada, un u contra u, una rematada...”

EN DEFENSA

“Hem concedit molt poques contres, amb un equip que fa mal així”

LA TORNADA

“Veig els jugadors amb una il·lusió tremenda. Estem capacitats per guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)