Girona

“El Girona arrisca, però ho fa amb tot el sentit”

Ernesto Valverde. Tècnic de l’Athletic

Després de perdre a Montilivi en la primera volta l’Athletic està avisat del que es pot trobar avui al davant, tot i que el seu tècnic Ernesto valverde espera que sigui un guió completament diferent. “Tenim moltes ganes de jugar aquest partit, perquè a Montilivi vam estar molt i molt malament i és un dia que tinc gravat a la memòria. Va ser mèrit seu, sí, però en gran part va ser demèrit nostre”, diu Valverde, que no vol que el seu equip es despisti pensant en la copa: “No estic pensant en el partit de dimecres contra l’Osasuna, i és que en la lliga no estem en una situació en què ens puguem permetre badar.”

L’exentrenador del Barça va elogiar molt els gironins. “És un equip que arrisca, però que ho fa amb tot el sentit, perquè volen dominar amb la possessió sense renunciar a ser vertical, jugant amb laterals profunds i acumulant gent al davant”, destaca Valverde, que té clar que defensivament hauran d’estar molt atents: “El Girona és un equip que està fent una gran temporada i que té molta facilitat per marcar. Està creixent a mesura que avança la temporada i això el fa perillós.”

Lògicament, el tècnic basc és conscient que una de les claus del partit pot ser el factor camp. “Sempre hem estat un equip molt fort a San Mamés i el que hem de tenir molt clar és que aquest ha de ser el nostre punt de partida. Els rivals han de tenir por, entre cometes, de venir. És bo per a nosaltres, però ho hem de generar des del primer minut de partit, perquè és molt important tenir aquesta fortalesa”, diu Valverde, que va confirmar que jugaria Unai Simón.

ATENT

“El Girona té facilitat per fer gols i està millorant en cada partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)