Girona

Míchel: “El nostre objectiu era dominar la pilota i atacar”

En un partit molt complet del Girona, Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa de San Mamés, feu on encara no s’havia pogut guanyar un partit a primera divisió. “Ha sigut una victòria de mèrit; pel rival i per la pressió que sotmeten a l’equip rival. Son 30 punts que no ens diuen definitiu, però que era una meta important i amb 15 partits pe endavant. Ara hem de mirar a Getafe”, ha dit el tècnic de Vallecas.

Crític malgrat el triomf

“Ha sigut una gran primera part, l’Athletic et sotmet i no et deixa sortir. El nostre plan era al revés, ser protagonistes amb pilota i fer-los recular. A la segona, en canvi, no hem estat tant bé. Han posat moltes pilotes a l’àrea i hem hagut d’estar molta estona defensant, cosa que no era el nostre objectiu”, ha destacat Míchel.

30 punts i ara què?

Després del triomf i sumar 30 punts i allunyar-se del descens, una de les preguntes ha sigut l’objectiu de l’equip. “Mirem al següent rival i res més. És important això. A domicili hi ha intervencions no gaire bones, avui ens han tirat 17 xuts i 3 a porteria. Hem sabut patir. No mirem ni a dalt ni a baix, el següent. Això ens dona confiança i estem més a prop de la salvació. Els objectius els posarem el dia a dia”, ha dit.

Tocar de peus a terra

“És un partit molt bonic, però no ens ha de desviar del treball que estem fent i hem de mirar el següent partit. Vull que el meu equip faci un pas endavant a domicilia, tot i això, estic molt content per guanyar, és històric per nosaltres”, ha repetir el madrileny.

Sense Nico Williams

“No tenien a Nico Williams però ens han posat un altra Williams allà (riu). Nico amb pilota és més d’u per u i l’Iñaki és més profund. Ho hauríem de preguntar a Valverde si ha influint en el seu equip. El partit era similar amb un o amb l’altra. Els volíem fer córrer cap enrere.

Sobre Aleix

“Per fi ha marcat... sempre li dic que ha de mirar a la porteria. Ara sumem un nou golejador a l’equip. A nivell de pilota aturada és un jugador top. En quan al treball, també ha estat espectacular. Aleix és una mica el termòmetre de l’equip, ha de ser responsable que aquest joc surti. No sé si es per ell o per l’equip, s’ha d’exigir-li més a ell i a l’equip, ha conclòs

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.