Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de sentir orgull del club i de l’afició”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va comparèixer a la sala de premsa amb un nou rècord sota el braç: sis victòries consecutives que situen el Girona líder en aquesta setena jornada de competició. Així ho va destacar: “És molt bonic veure’ns tan amunt i ens hem de sentir orgullosos del club i de l’afició, que avui dormirà molt feliç. Estic molt content per l’equip, avui ha fet la segona millor part del curs. A més a més, contra un rival amb una entitat molt gran, i hem sabut generar moltes ocasions de gol.”

“Estic content sobretot perquè són sis victòries consecutives i no és gens fàcil aconseguir-ho a primera divisió. La idea de com ha de jugar l’equip s’està duent a terme i els jugadors ho estan plasmant molt bé al terreny de joc. És una llàstima que només puguem assaborir-ho aquesta nit, perquè demà ja haurem de pensar en el Real Madrid, un dels equips més bons del món”, afegia, abans de valorar el joc de la segona part. “Tota la segona part ha estat fantàstica, hem tingut moltes ocasions de gol i hem estat capaços d’aconseguir que Parejo i Capoue no estiguessin tan lliures. També hem sigut capaços de dominar amb la pilota. Em sembla que hi ha hagut moltes ocasiones clares, unes cinc o sis, i la sensació de l’equip és que creu en allò que fa.”

Míchel explicava també quines eren les claus de la reacció de la segona part: “Quan ja perdíem, hem fet algun canvi. A la segona hem trobat Yan més profund, i amb Tsygankov més per dins, ens ha donat més control i hem sabut enfonsar el rival. Al principi ens costava anar per dins i trobar situacions més clares d’un contra un a dalt.”

“Ara ho vivim disfrutant del moment. No és que sigui una anècdota, el lideratge, sinó que ens ho hem de prendre com que estem fent bé la feina.”

“Que portem onze jugadors amb gol vol dir que l’equip té una idea clara de buscar porteria rival. Això és una cosa que els jugadors han assumit, i han fet seva aquesta idea. Quan un jugador creu en allò que fa, com a entrenador no pots dir res, només pots fer d’espectador”, insistia el madrileny amb cara de felicitat. “Amb un marcador igualat hem sabut patir, m’agrada que l’equip sàpiga competir amb més de vint-i-cinc minuts per acabar. No és fàcil gestionar un equip com el Vila-real, tinc la sensació que l’equip està en un moment dolç”, va dir.

PER ASSIMILAR-HO

“És una llàstima tenir poc temps per gaudir del triomf; demà ja toca el Madrid”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)