Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És complicat, però la sensació és que podem fer un partidàs”

“Penso que a fora de casa estem fent una cosa fora del normal. Portem un empat i set victòries... És espectacular. Penso que és molt difícil mantenir aquest nivell, però l’equip ho intentarà. Demà és un partit molt complicat, però tenim la sensació que podem fer un partidàs i acabar l’any de la millor manera, sent líders”, deia Míchel ahir en la prèvia del partit d’aquest vespre contra el Betis. I és que els gironins ja s’han acostumat a afrontar els reptes més difícils amb l’ambició de sumar els tres punts i no serà diferent al Benito Villamarín, sabent que allargar la gran ratxa a domicili té el premi d’acabar el 2023 com a líders.

Míchel, però, va demostrar que té molt respecte al Betis, sobretot jugant fora de casa. “És un equipàs fet per classificar-se per a Europa i, de fet, per jugar a Europa. Té molt bons jugadors i un entrenador de molt nivell. No ha perdut a casa des de fa molt temps en la lliga i només ha rebut tres gols al seu camp. Pocs equips hi han pogut marcar”, destaca el de Vallecas. Sabent que serà un partit en què ofensivament caldrà estar al millor nivell per fer mal a un equip sòlid, Míchel també té clar que el Girona necessitarà la seva millor versió en defensa com dilluns contra l’Alavés, en què es va deixar la porteria a zero. “Som un equip que busca la porteria contrària i a vegades en defensa podem patir més, però hem fet un pas endavant en aquest sentit. Sabem decidir si toca pressió després de pèrdua o guanyar profunditat defensiva. Estem molt millor en això i serà molt important, perquè per exemple el Betis es mou molt bé en marcadors curts i no té cap problema per esperar el seu moment”, analitza Míchel, que va assenyalar que l’absència d’Isco pot provocar alguns canvis en el guió dels andalusos.

Sobre la classificació, Míchel va assenyalar que “l’objectiu és Europa i encara el tenim lluny”, però va valorar la diferència de punts respecte al Betis, un rival directe en aquesta lluita. “És una bestiesa. El Betis és un equipàs que està fent un bon curs, així que els 17 punts de diferència parlen molt bé del nostre equip.”

A DOMICILI

“Estem fent una cosa fora del normal. És molt difícil mantenir aquest nivell”

LA DIFERÈNCIA

“El Betis és un equipàs. És una bestiesa que estiguem a 17 punts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)