Girona

Manuel Pellegrini

Entr. Betis

“Aprofitar les ocasions és el que decidirà”

El tècnic del Betis, Manuel Pellegrini, ja les ha vist de tots colors amb els anys d’experiència que acumula a primera divisió i segurament per això va mantenir un to baix en els seus elogis al Girona. “És un candidat a guanyar la lliga, però queden 63 punts per jugar-se i la diferència és molt petita... No es pot dir qui serà campió. Sí que té molt de mèrit la primera volta, perquè van líders amb un percentatge de punts altíssim, però encara queda molt i la regularitat s’ha de mantenir durant tota la temporada.” El xilè va analitzar el bon moment que viu l’equip gironí: “Passen per un moment important de rendiment i de joc, amb un bon nivell col·lectiu i individual gràcies a jugadors que tenen molta confiança.”

Conscient que no serà fàcil aconseguir els tres punts contra els de Míchel, Pellegrini sap que el seu equip tindrà possibilitats: “El futbol sempre canvia molt i ho dic sempre parlant de nosaltres. Jugar contra el darrer no t’assegura guanyar i jugar contra el líder no vol dir perdre. Sortirem a buscar el partit contra un equip que viu un bon moment, però que l’haurà de demostrar al camp. Com pràcticament en tots els partits, aprofitar les ocasions serà el que decidirà.”

EL GIRONA

“Viu un gran moment col·lectiu i individual. Els jugadors tenen molta confiança”

POSSIBILITATS

“És un candidat. Té molt de mèrit la primera volta, però la regularitat s’ha de mantenir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)