Girona

Míchel: “Ens han faltat cames, però hem fet un gran partit”

Tot i rebre l’empat en els últims minuts del partit el tècnic del Girona ha acabat més que satisfet del partit del seu equip al camp del Betis (1-1), tot i que ha reconegut que en els minuts finals els hi han faltat cames, a més de desaprofitar moltes accions en les transicions.

El partit

“L’equip ha fet un gran partit contra un gran rival. Havíem de controlar bé el partit amb pilota i penso que ho hem fet en els primers 50-60 minuts. Hem estat capaços de fer que el Betis no ens fes mal en els primers minuts, que sempre són molt forts. Els dos hem tingut ocasions, però crec que el control era nostre. Sí que en l’última mitja hora ens ha faltat una mica de físic i de cames. És veritat que ens ha faltat tenir pilota i hem fet que el Betis fes un pas endavant. Hi ha hagut situacions en què no estàvem còmodes i en les transicions no hem pogut finalitzar i això li ha donat ales al Betis. Aquí no hi ha guanyat ningú i hem estat a prop. Es pot dir que l’empat és just tot i que ho hem tingut a la ma.”

El factor físic

“En els minuts que hem pogut córrer en transició hem estat malament en l’últim terç de camp. Sempre parlem de l’eficàcia i d’arribar amb molta gent, però avui ens ha faltat això. El Betis defensa molt bé i minimitza els atacs del rival i moltes vegades no hem trobat l’última passada que ens hauria donat molta més energia. Quan ells han empès hem tingut moltes pèrdues de pilota estranyes en nosaltres. No sé si és pel cansament, però sí que venint de jugar dilluns crec que l’equip ho ha notat una mica.”

L’empat al final

“També hem guanyat partits als minuts finals. El partit dura el que dura i sempre poden passar coses. El rendiment ha estat bo i marxo satisfet del partit. Veia un partit molt difícil i penso que hem donat una bona imatge. Més enllà del resultat estic content pel que ha transmès l’equip.”

Els canvis

“Dovbyk ve de tenir una lesió al soli i no volem córrer cap risc i crec que tothom estava cansat. A més tinc dos davanters d’un nivell altíssim. Pablo Torre ens ha donat moltíssima possessió, però hem notat que ens faltaven cames perquè no suma tants minuts. Ens faltava profunditat a zona tres i ens ha faltat acabar jugades. En l’anada i tornada el Betis és un equipàs.”

El resum de l’any

“El 2023 hem acabat amb 77 punts. Hem fet una primera part de temporada increïble, al nivell dels millors equips del món. No vull posar un excel·lent perquè sempre es poden millorar coses, però tota l’afició estarà orgullosa de l’equip.”

David López

“Venia d’un problema físic les últimes setmanes i no trepitja bé. Ha vist que se li estava carregant molt i no podia continuar. Crec que no ha notat una punxada. Veurem com està.”

El got mig ple

“Pot ser agredolç, però el Betis ha tingut ocasions i aquí no ha perdut. El Madrid i l’Atlético no hi han guanyat. Els jugadors que han sortit de refresc són Borja Iglesias i Abde. Hem fet un gran partit i hem de donar per bo el punt i valorar el que està fent aquest equip. A partir d’avui desconnectarem una mica que ho necessitem tots.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)