Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És un partit molt important, els podem deixar a 10 punts”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va fer la primera roda de premsa prèvia de l’any ahir a Montilivi. Abans de tot, el madrileny va voler enviar un missatge d’agraïment a Bernardo “Ha sigut una persona molt important dins i fora del camp, un professional espectacular”, va dir el madrileny abans de rebre el conjunt colchonero. “Espero el millor ambient de la nostra afició. Estic molt agraït amb la resposta de la gent amb nosaltres i espero un partit molt bonic i molt difícil. És un equip fet per lluitar per la lliga. Tinc molta confiança en la millor versió per demà”, va destacar Míchel, que veu en la cita d’avui un nou repte: “La primera volta ja és espectacular per la nostra part. És un partit molt important perquè els podem deixar a deu punts i continuar de la millor manera el començament de l’any.”

Quan es parla que el Girona sigui un candidat a guanyar la lliga, el madrileny opta per ser més moderat: “Hem de fer 90 punts, i són molts punts. Tot just acaba la primera volta i no som candidats. El nostre objectiu és Europa, però Madrid, Barça i Atleti estan fets per lluitar per la lliga. No podem pensar que la nostra obligació és estar a la primera posició, sinó fer un gran any, i veurem si som capaços d’arribar a Europa, un objectiu molt gran pel Girona”, sentenciava.

La primera volta ha situat molts jugadors del conjunt gironí a l’aparador mundial, Míchel n’és conscient: “L’altra dimensió que vaig dir fa temps és això. Nosaltres estem tranquils i el club està fent les coses molt bé. Jo fa tres anys que hi soc, però el club, molts més. Hem d’estar tranquils i veurem la situació. No tinc dubtes que continuarà sent el mateix.” Tot lligant amb la resposta sobre el possible interès del Barça amb Aleix: “Tinc la sensació que no sortirà, més enllà que vagi al Barça em faria mal perquè el perdríem. Volem continuar creixent com a club. Per fer-ho necessitem el seu nivell i perdríem potencial”, raonava Míchel, que ja no creu en el títol de campió d’hivern: “No, l’altre dia Stuani em va dir que no era un títol, ser campió d’hivern, i és veritat. Ho volem aconseguir al final de temporada”, expressava. Amb la sortida del central colombià i la baixa de David López, Míchel vol treure els dubtes que hi pugui haver: “Jo crec que no esta debilitada, la línia defensiva; tenim Juanpe, Blind, Eric i Arnau, en aquesta posició.

L’Atlético és un rival directe i complicat, així ho valorava Míchel: “És veritat que ni el club ni jo mai hem guanyat l’Atleti i Simeone. Aquest any hem aconseguit moltes dades històriques i demà en podria ser una més. Serà difícil i complicat, però és un repte al davant, i important. Espero aconseguir aquesta victòria contra l’Atleti al més aviat possible”, va concloure Míchel, que també va parlar dels entrenadors que l’han marcat més: “He tingut molts tècnics i també he compartit bons moments amb Paco Jémez, Julen o Guardiola. He estat en un equip de barri i he après a perdre i a guanyar”, hi va afegir.

SOBRE BERNARDO

“És una baixa molt important pel club i l’equip, li vull donar les gràcies per tot”

OPTIMISME

“Espero la millor versió de l’equip. Tinc confiança que farem un gran partit”

ALEIX I EL BARÇA

“Tinc la sensació que no sortirà; nosaltres volem continuar amb el creixement”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)