Girona

Simeone

Tècnic de l’Atlético

“Es poden il·lusionar per ser campions”

Diego Pablo Simeone és un dels entrenadors que encara no sap què és perdre amb el Girona, tot i que ha perdut uns quants punts en els enfrontaments contra el catalans. L’argentí no passa per alt el gran moment dels gironins: “Estan fent una temporada extraordinària. Tenen tots els números per il·lusionar-se per ser campions. Míchel té les idees molt clares i els futbolistes el segueixen. Sumen molta gent en atac, tenen variants ofensives molt pràctiques que els fan ser contundents. En definitiva, un gran equip: joventut, frescor des de la banqueta. Haurem de portar el partit allà on creiem per fer-los mal.”

Simeone no va voler descriure quins són els punts dèbils d’aquest Girona i va alçar la capacitat defensiva dels de Michel: “És clar que els buscarem, però treballen molt bé el bloc baix, ho han fet en alguns partits per llavors sortir en velocitat al contraatac. Estan fentuna temporada molt bona.”

Tot i que queda molt, l’argentí també va parlar sobre el títol de lliga: “Cada partit té una responsabilitat, tots tenen la seva importància. Al final, el que suma més és el que fas en tot el curs. Nosaltres anem partit a partit. Anem a Girona amb la gran il·lusió de fer un bon partit.”

SOBRE MÍCHEL

“Va estar amb nosaltres, ara bé, es veu que és un perfil més ofensiu que no pas nosaltres”

EQUIP VETERÀ

“Som veterans per l’edat, però no de cap; la nostra ment és més decisiva”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)