Girona

Un altre test exigent a Sevilla

El Girona vol reafirmar-se i sumar la primera victòria a domicili contra un Sevilla bastant necessitat de triomfs

L’equip de Míchel busca repetir el rendiment de l’Osasuna, tant en defensa com, sobretot, en atac

Es preveu un partit obert en què els de García Pimienta voldran plantejar una pressió elevada i el Girona, atacar espais

El Girona viatja aquest vespre a Sevilla per afrontar la quarta jornada de LaLiga, amb el partit que es jugarà al Sánchez Pizjuán a les 19.00 hores. L’equip de Míchel arriba a aquesta nova cita amb la plantilla completament definida després del tancament del mercat de fitxatges, divendres. L’última incorporació, Arnaut Danjuma, estarà disponible per viatjar amb l’equip i podria debutar en aquest compromís.

Després de la contundent victòria per 4-0 contra l’Osasuna a Montilivi, el Girona busca repetir el mateix rendiment en aquesta tercera sortida de la temporada, després de l’empat al Benito Villamarín i la derrota contundent al Civitas Metropolitano. L’equip gironí ha demostrat estar en una gran forma en l’inici de la temporada, amb intensitat i cohesió, i confia a mantenir aquesta dinàmica contra un Sevilla que ha iniciat un nou projecte sota la direcció de Xavier García Pimienta, extècnic del Barça.

Per la seva banda, Míchel no preveu grans canvis en l’esquema que va funcionar tan bé contra l’Osasuna. No obstant això, hi podria haver algunes rotacions, especialment al mig del camp, amb l’entrada d’Oriol Romeu a l’onze titular. A les bandes, Asprilla podria debutar, mentre que Tsygankov i Bryan Gil continuen com a favorits, depenent del seu estat físic.

El projecte de Pimienta

El Sevilla, que encara no ha aconseguit guanyar aquesta temporada, presenta la novetat de Djibril Söw, recuperat de la seva sobrecàrrega lleu. Ocampos sembla decidit a quedar-se a l’equip, malgrat els rumors de ser traspassat. La principal baixa del Sevilla és Suso, que continua en procés de recuperació. García Pimienta ha aprofitat els entrenaments de la setmana per ajustar els seus futbolistes i fer-los treballar en la cerca de la primera victòria de la temporada. El tècnic barceloní tampoc podrà disposar de Saúl, que va veure la targeta vermella en la segona jornada i té una sanció de dos partits, segons va confirmar el mateix Pimienta el divendres a la sala de premsa del Nervión.

En atac, tot apunta que Dodi Lukebakio i Chidera Ejuke repetiran a les bandes, i Isaac Romero, completament recuperat, serà la punta de llança del Sevilla. Els de Pimienta voldran plantejar una pressió elevada a camp rival per recuperar la pilota a prop de l’àrea. El Girona haurà de ser molt curós amb la pilota i se li poden plantejar espais per ser agressiu en els contraatacs. Les transicions ràpides, que van ser un dels punts forts del curs passat, poden fer mal a una defensa sevillana que no destaca per la rapidesa, amb Juanlu, Badé, Sergio Ramos, Marcao i Pedrosa en línia de cinc.

Amb gairebé dues setmanes de recuperació al davant després d’aquest partit, el Girona busca afermar-se a la part alta de la taula i demostrar la seva solidesa davant d’un Sevilla que necessita urgentment sumar els tres punts. Aquesta nova prova és una oportunitat clau per al Girona per consolidar-se com un equip competitiu a LaLiga i afrontar amb confiança els pròxims compromisos. Avui, doncs, el Girona té una gran oportunitat per treure suc de la seva visita al Sánchez Pizjuán.

UN REFORÇ D’ELIT

Arnaut Danjuma és a la llista i podria debutar amb el Girona al Sánchez Pizjuán

POQUES ROTACIONS

Setanta-dues hores després del partit contra l’Osasuna, l’equip conserva un bon estat físic

Danjuma, la gran novetat a la llista

El Girona va viatjar ahir a la tarda cap a Sevilla per jugar aquesta tarda contra el conjunt dirigit per García Pimienta. Míchel Sánchez s’emporta una llista de 24 jugadors, entre els quals hi ha Arnaut Danjuma, que ahir ja va completar la primera sessió amb el grup abans del viatge. El futbolista, que lluirà el dorsal 11 de Valery, no sortirà d’inici, però té molts números per tenir minuts al Sánchez Pizjuán. Míchel haurà de descartar un futbolista, ja que la convocatòria només és de 23; el madrileny s’endú Misehouy, del filial.

Els precedents al Sánchez Pizjuán

El Girona ha visitat quatre vegades el Sánchez Pizjúan per enfrontar-se al Sevilla, totes a primera divisió. La primera va ser el febrer del 2018, quan l’equip de Machín va caure per la mínima després d’una diana de Sarabia al minut 1 de la segona part. Deu mesos més tard, ja en el curs 2018/19 amb Eusebio a la banqueta, el Girona va tornar a caure per 2-0. Les dianes van ser obra de Banega de penal i Sarabia. Als gironins se’ls resistia el Nervión, fins que en l’any del retorn, ja amb Míchel al capdavant, l’equip va sumar els primers tres punts després, de manera ferma, amb els gols de Juanpe, en una rematada acrobàtica al segon pal, i Castellanos. L’últim precedent va ser la temporada passada en la jornada 3, a finals d’agost, quan el Girona va iniciar una inèrcia esplèndida a domicili; Yangel i Aleix van guiar al triomf (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)