Girona

Portu se suma a la sagnia

Girona. El murcià passa per la sala d’operacions per resoldre les molèsties al turmell dret i es perdrà aproximadament un mes de competició

Les lesions estan sent un maldecap considerable per al Girona en aquest inici de temporada i ahir es va confirmar una mala notícia més en aquest sentit, i és que Míchel no podrà comptar amb Portu durant un mes aproximadament. L’extrem murcià feia setmanes que arrossegava unes molèsties al turmell dret que no li permetien estar al màxim nivell i, de fet, en l’últim partit abans de l’aturada, contra l’Athletic a Montilivi, ja va quedar fora de la llista de convocats. Per acabar amb aquests problemes, Portu va passar ahir per la sala d’operacions per ser intervingut per l’equip del doctor Ramon Cugat i estarà inactiu els pròxims partits. El club, com és habitual, no va fer cap estimació sobre el temps de baixa i el comunicat mèdic només reflecteix que la seva evolució en determinarà la disponibilitat. Es preveu, però, que la seva absència no se’n vagi més enllà del mes. De fet, no és descartable que Portu pugui jugar abans de la pròxima aturada de seleccions, que començarà després del partit al camp del Getafe el 9 de novembre. Si no es dona el cas, la previsió és que el murcià pugui estar disponible quinze dies després, pel duel català a Montilivi contra l’Espanyol del cap de setmana del 24 de novembre –l’horari encara s’ha de concretar.

Amb aquesta operació Portu tanca uns primers dos mesos de temporada en què no ha pogut estar a prop del nivell que va mostrar el curs passat. Excepte el duel de la primera jornada contra el Betis, en què va ser titular, el murcià només ha anat apareixent amb comptagotes, sortint des de la banqueta i en els vuit partits que ha disputat dels onze possibles només ha sumat 201 minuts, en els quals tampoc ha pogut veure porteria. Dels últims cinc partits, Portu només n’havia jugat dos –contra el Celta i contra el Feyenoord–, i en altres dos havia quedat fora de la convocatòria.

La llista fa mal

La lesió de Portu, tenint en compte que fins ara no ha estat un dels jugadors amb més protagonisme aquest curs, no hauria de trastocar en excés els plans del tècnic Míchel Sánchez. El problema, però, és que la del murcià se suma a les baixes de Daley Blind, Oriol Romeu i Viktor Tsygankov, que ja van afectar notablement el Girona en els últims partits abans de l’aturada de seleccions. En aquest sentit, la de l’extrem ucraïnès sumada a la del murcià deixa Míchel amb menys possibilitats que mai per ocupar les bandes. A més Bryan Gil també tenia molèsties abans de l’aturada, motiu pel qual no va anar amb la selecció. Tsygankov, en principi, hauria de poder tornar a principis de novembre.

Entre els lesionats, el primer que s’espera que pugui tornar a estar disponible és Blind, que hauria d’estar recuperat a finals d’octubre. Per contra, la lesió de més llarga durada és la d’Oriol Rome; el migcampista d’Ulldecona tornarà a finals de novembre.

ELS LESIONATS

Portu s’afegeix a la llista de lesionats, en què hi ha Blind, Tsygankov i Oriol Romeu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)