Girona

L’1x1 del Girona-Slovan Bratislava

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
segur
Segurament l’argentí va viure un dels dies més plàcids com a porter del Girona. Va estar atent quan la situació ho va requerir amb una bona aturada ja amb el 2-0 i no va haver de tocar gaires pilotes compromeses amb els peus.
Francés (90’)
concentrat
Va saber quan atacar i quan aguantar la posició per no veure’s superat o en situacions compromeses. Zubero el guanyava en velocitat però va actuar amb intel·ligència per guanyar-li algun duel clau. És tota una garantia.
Juanpe (90’)
llegenda
Les baixes i el perill d’esprémer massa David López el van situar com a titular en un partit de Champions League. És una llegenda del club, amb dos ascensos i, a sobre, va marcar un golàs de falta que va fer esclatar Montilivi.
Krejcí (90’)
dubitatiu
Va fer un bon partit en l’aspecte defensiu però gairebé va fer perdre els nervis a Míchel des de la banda perquè la sortida de pilota que oferia no era la que el de Vallecas demanava. Se’l veia una mica perdut, i això el feia dubtar.
Miguel (90’)
Golejador
El lateral esquerre està més estona en altres posicions avançades o interiors que no pas defensant a la seva zona. Va compaginar-se bé amb Danjuma i va estar a prop del gol fins que el neerlandès el va veure molt bé en l’1-0.
Arnau (90’)
hiperactiu
Juga on vol i com vol perquè el tècnic li dona la llibertat i perquè ell interpreta com ningú els espais que ha d’ocupar. Va començar al mig amb Yangel i va acabar d’extrem dret ocupant carrils centrals i buscant connectar amb l’atac.
Yangel Herrera (90’)
fatigat
180 minuts amb Veneçuela, una quilometrada incalculable de desplaçament i 90’ contra la Real Sociedad tres dies enrere deixen estabornit i sense energia qualsevol. Prou va fer per sostenir el mig del camp, i amb Van de Beek.
Iván Martín (24’)
Lesionat
Cauen com mosques. I no hi ha aturador. La preocupació és màxima pel que fa a l’historial de lesions que presenta l’equip, ferit i perdent efectius a cada partit. El de Bilbao havia començat prou bé el matx des de l’extrem dret.
Van de Beek (83’)
voluntariós
Va començar en una posició avançada a la zona dels mitjapuntes, però amb la lesió d’Iván Martín es va situar al doble pivot del 4-4-2 al costat de Yangel Herrera sense poder tenir recorregut. Està lent i va tenir algun descuit defensiu greu.
Danjuma (90’)
assistent
Fa passos endavant pel que fa al seu rendiment, potser massa a poc a poc, però contra l’Slovan va ser un punyal per l’esquerra i, per insistència, va acabar assistint Miguel en l’1-0. Ja ha repartit dos gols en la Champions.
stuani (90’)
referència
Ho va deixar tot damunt del terreny de joc. Va ser noble i solidari en la pressió i es va barallar, com sempre, amb els centrals rivals. En la primera va estar a punt de rematar alguna centrada i va maleir fallar un penal ja amb el 2-0.
Miovski (66’)
treballador
Li va costar entrar en joc però, sobretot en la segona part, va fer desmarcades interessants. En el minut 54 va tenir una gran ocasió amb una rematada de cap girant el coll i marcant els temps com a bon davanter centre. Va baixar a rebre d’esquena i va contemporitzar bé el joc.
David lópez (7’)
Fresc
Va sortir per un Van de Beek que va acabar fos i amb molèsties a la part posterior de la cuixa –creuarem els dits– i va ocupar la medul·lar per ajudar a donar pausa al joc i mostrar-se expeditiu si calia. Va anar de bòlit per l’Slovan i va fer un pas endavant en atac.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)