Girona

La federació de penyes del Girona considera “abusius” els preus de les entrades contra el Liverpool

Mentre l’agrupació reclama “empatia i respecte envers els socis i abonats”, una altra de les queixes accentuades és la poca diferència entre el cost de les entrades per als socis i per al públic general

La federació de penyes del Girona ha expressat a través de les xarxes socials la seva disconformitat amb el preu de les entrades que el club ha assignat per a la visita del Liverpool a Montilivi en la sisena jornada de la fase lliga de la Champions League, que es disputarà el dimarts 10 de desembre a les 18:45h.

L’agrupació considera “abusius” els preus de les entrades, que van des dels 85€, als gols, fins als 123€, a preferent central, per als socis, i des dels 95€ fins als 136€, per al públic general. “Continuem reclamant empatia i respecte al club envers els seus socis i abonats”, ha publicat la federació de penyes en una piulada a la xarxa social X. El dia del Feyenoord, els preus van anar des dels 54€ fins als 104€ per als socis. I en l’enfrontament de dimarts contra l’Slovan Bratislava, van oscil·lar entre els 45€ i els 87€. Val a dir que, a cada entrada, s’hi han de sumar els 2’50€ que el club percep per les despeses de gestió.

El rebuig de la federació de penyes pel preu de les entrades contra el Liverpool se suma al malestar general expressat per l’afició a les xarxes socials des que el Girona ha obert avui, a partir de les onze del matí, la venda d’entrades als primers 1.000 socis i als que els van tocar entrades assignades per aquest partit, és a dir, als 6.000 socis amb dret a comprar entrada pel duel davant l’equip anglès. Més enllà dels alts preus, hi ha altres qüestions que irriten al soci. Una de les crítiques accentuades és la poca diferència existent entre el cost de les entrades per als socis i per al públic general. L’altra, l’excessiva diferència entre els 85€ que costa l’entrada local més barata, i els 60€ que pagaran els aficionats desplaçats des d’Anglaterra per veure el partit.

A tribuna, no

Per al partit contra el Liverpool, a diferència dels dies davant el Feyenoord i l’Slovan Bratislava, de moment, no és possible adquirir entrades a la zona de tribuna, plena per la presència de la premsa, els 200 compromisos de l’entitat anglesa, els del club gironí i els de la UEFA, que en seran molts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)