Més hoquei

El SHUM Frit Ravich empata i no surt del descens

Hoquei patins. Va jugar el partit contra el Barça B ajornat de la tercera jornada

SHUM 2 BARÇA B 2

SHUM FRIT RAVICH:Núñez, Ferran Garcia, Villares, Garriga i Pujol –equip inicial–; Candamio, Tarrés, Roura, Pablo Fernández i Ramírez.BARÇA LASSA B:Arcas, Palazón, Miquel, Gurri i Oriol Garcia –equip inicial–; Najera, Miguélez, Roman i Blai Roca.GOLS:1-0 (15') Villares. 2-0 (20') Villares. 2-1 (28') Miquel. 2-2 (33') Miquel.ÀRBITRES:A. Gorina i S. Baños.FALTES:6 del SHUM i 6 del Barça.COMENTARI:el SHUM Frit Ravich va empatar a casa contra el Barça Lassa B i no va poder sortir de la zona de descens de la primera divisió que ocupa. Els maçanetencs van jugar el partit que tenien ajornat de la tercera jornada per la disputa de l'europeu sub-20. El SHUM, però, segueix invicte davant la seva afició. El partit es va iniciar amb una clara ocasió del conjunt blaugrana, que va disposar d'un penal en el minut 4 però el porter local Enric Núñez el va aturar. Els maçanetencs van estar encertats de cara a gol en aquesta primera meitat i es van avançar amb dos gols de Gabriel Villares i van arribar al descans amb un avantatge de 2-0. En l'inici de la segona meitat, els blaugrana van reduir la diferència i poc després van empatar. Els dos gols els va marcar Gabriel Miquel. Encara quedaven força minuts de partit i els dos equips van disposar d'ocasions per avançar-se i aconseguir la victòria, però el resultat ja no es va moure. El jove jugador del planter del SHUM Sergi Pujol va debutar amb el primer equip i ho va fer com a titular. Els maçanetencs es mantenen invictes al seu pavelló, on han aconseguit dues victòries i aquest empat. Demà tornaran a jugar a casa, en partit de la setena jornada, en què rebran el Raspeig, el cuer.