Lliga Europea

El Noia venç el Porto (6-4) i el Barça assalta el Benfica (2-4)

Hoquei sobre patins.

El Barça i el Noia Freixenet han excel·lit aquesta tarda en l’arrencada del triple duel entre catalans i portuguesos de la tercera jornada de la lliga europea. El Noia, nou líder del grup B i amb un peu i mig en els quarts de final, ha estat el primer en fer un cop de puny damunt la taula superant el potent Porto, vigent subcampió europeu, per 6-4 en un partit dels que fan afició –3-2 a la mitja part–. Els gols dels de Pere Varias els han fet Aragonès (2), Ferrer (2), Manrubia i Costa. Per part visitant, els han marcat Alves (3) i Carlo di Benedetto. Valent, el Noia ha desafiat la superioritat en la rotació rival i se n’ha sortit en el cos a cos.

A Lisboa, el Barça ha tornat a assaltar Da Luz com ja havia fet en la seva última visita (2-4). Pascual, Rodrigues, que no ha celebrat el gol pel seu passat al Benfica, i Álvarez (2) han fet estèrils els gols de l’exblaugrana Ordóñez i de Gonçalo Pinto. Aitor Egurrola, que ha aturat una directa clau amb 2-3, ha tornat a ser fonamental. El Barça, que viu un moment de forma dolç, se situa líder del grup C per davant del conjunt portuguès i només un daltabaix evitaria que acabés la fase primer.

El Reus, per la seva banda, ha empatat contra l’Sporting (3-3), el vigent campió d’Europa. Amb tot l’equip per fi al complet gràcies als retorns de Romà Bancells i de César Carballeira, el conjunt de Jordi Garcia ha remuntat el gol advers de Pedro Gil i ha redreçat el rumb en el primer temps mitjançant Marc Julià i el jove Pablo del Río (2-1). Bancells ha fer el tercer en el segon temps (3-1), però l’hàbil davanter osonenc Ferran Font, amb dos gols seguits (45´i 48´), ha forçat l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)