Copa

El Cerdanyola venç un Las Rozas molt lluitador i passa a la semifinal de copa

Les vallesanes s’han imposat per 7-5 amb un gol definitiu a trenta segons del final

El Cerdanyola s’ha classificat per la semifinal de la copa femenina al derrotar per 7-5 a Las Rozas. El partit ha tingut moltes alternatives i els dos equips han tingut ratxes de joc i de gols. En la segona meitat el conjunt vallesà s’ha distanciat però no ha pogut sentenciar davant un conjunt madrileny molt lluitador fins a mig mint del final.

Daiana Silva ha avançat molt aviat al Cerdanyola, en el minut 4, però Las Rozas ha donat la volta al marcador al marcar tres gols en cinc minuts (1-3), els dos primers en jugades personals de Giulia Galeassi. Les vallesanes han disposat d’una falta directa, i tot seguit d’un penal, però no han pogut marcar. El Cerdanyola ho ha continuat intentant i ha empatat abans del descans amb dos gols en un minut de Daiana Silva i Laia Pera.

En l’inici de la segona meitat les vallesanes s’han distanciat clarament en el marcador amb tres gols en tres minuts, dos d’Adriana Gutiérrez i un de Maria Figuerola (6-3). El conjunt madrileny no s’ha rendit mai, ha disposat de dues faltes directes que ha desaprofitat i tot seguit ha marcat dos gols i a ajustat el marcador fins el 6-5. Un gol d’Adriana Gutiérrez –el tercer–, a mig minut del final ha sentenciat.