Copa

El Palau, només faltaria

Copa femenina. Tot i no haver-la guanyat, el campió europeu és el favorit, amb el permís del Telecable, el Manlleu i el Voltregà

Fa de mal dir, però el favorit de la copa és el Palau, un equip que mai no l’ha guanyat –finalista del 2016 davant del Gijón– i que en l’última edició va caure en quarts contra el Vila-sana. El dèficit accentua per motivació la seva candidatura en un curs en què encara no ha perdut cap partit i ja atresora tres títols: lliga catalana, OK Lliga i la seva primera lliga europea. El vigent campió és el Telecable, que va vèncer en la final el Cerdanyola. Les asturianes són un altre dels equips forts i van plantar cara a les vallesanes en la semifinal continental. L’altre gran aspirant al títol és el Manlleu –campió el 2015–, el subcampió de lliga, tot i que veient del que va ser capaç el Voltregà en la lliga europea, en què va jugar la final contra tot pronòstic i en circumstàncies adverses, no se’l pot descartar en el comiat de la gran Motxa Barceló i la portera Teresa Bernadas.

Quarts de final. Avui
(1) Voltregà- Sant Cugat 10.30 h (2) Manlleu - Telecable 18 h
Quarts de final. Demà
(3) Cerdanyola – Las Rozas 10.30 h
(4) Palau - Bigues i Riells 18 h
Semifinals. Dissabte
Vencedor 1 - vencedor 2 11 h
Vencedor 3 - vencedor 4 13.15 h
Final. Diumenge
11 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)