Copa

El Barça fa la feina contra un combatiu Noia (6-3) i jugarà la semifinal davant del Reus

El Barça ha tingut feina per vèncer el Noia Freixenet per 6-3 i demà jugarà contra el Reus la segona semifinals de la copa masculina a la Corunya davant del Reus, que ha vençut el Girona per 7-6 en la pròrroga amb un gol d’Àlex Rodríguez a tres segons del final. L’altre duel el jugaran el Liceo i el Caldes Recam Làser. El conjunt d’Edu Castro ha fallat quatre faltes directes en cinc intents davant de la magnitud del porter del Noia Xus Fernández però ha marcat tres gols en la superioritat derivada. El Noia n’ha fallat dues però ha marcat els dos penals de què ha disposat llançats per Costa.

L’equip de Ferran López s’ha avançat en el minut 3 amb un gol de Jordi Ferrer al segon pal rematant una gran assistència de Pol Manrubia. Álvarez ha empatat rematant una bola mort dins del quadre (1-1 en el 12). Una blava Costa ha permès Alabart llançar una directa sense èxit. En la superioritat, Hélder Nunes ha afusellat Xus (2-1 en el 18’). El Noia no s’ha deixat intimidar i ha reaccionat amb un gol de penal de Costa (2-2). El Barça ha perdonat en una triangulació perfecta coronada per Rodrigues i aturada per Xus i en l’acció posterior ha comès la desena falta a 1:46 del descans. Ferrer ha enviat fora la directa en un sol toc. A 1:25, el Noia també ha arribat a les deu faltes. Pau Bargalló tampoc ha transformat la directa. el mateix li ha past a Álvarez (32’) quan Costa ha vist la segona blava. Xus li ha pres la bola. El franctirador Hélder Nunes ha enviat un cacau al pal en la superioritat, en la qual Álvarez ha engaltat a boca de canó un servei d’Alabart (3-2 en el 34’). Bargalló ha trencat el malefici en les directes en la quinzena del Noia (4-2 en el 38’). Pujadas no ha pogut marcar en una directa (45’), però Costa ha afegit incertesa marcant de penal el 4-3 a 3:54 del final. El Barça ha respirat amb un tret de pala d’Alabart (5-3 a 3:42) en una fase frenètica. Ferrer ha vist una blava, però Álvarez no ha transformat la directa. Una vegada més, el Barça ha foradat el Noia en la superioritat amb un tret de Pascual que ha sentenciat el partit (6-3).