Més hoquei

Ser el primer campió

Hoquei sobre patins. El Cerdanyola, que venç el Manlleu, i el Palau, que supera el Telecable, volen guanyar la primera supercopa d’Espanya

Martinelia Manlleu 1 Cerdanyola. F.E. 2

MARTINELIA MANLLEU:Ferrer. Comas, López, Casarramona i Díez –equip inicial–; Castellví, Gurri, Bulló, Anglada i Alonso.CERDANYOLA FENÍE ENERGÍA:Surós, Xicota, Silva, Figuerola i Gutiérrez –equip inicial–; Pera, Solé, Crespo, A. Batlle i C. Bartle.GOLS:1-0 (34’) Casarramona. 1-1 (34’) Figuerola. 1-2 (37’) Gutiérrez, de falta directe.ÀRBITRES:J.A. Ribó i N. Castellví.FALTES:14 del Manlleu i 11 del Cerdanyola.

Generali Palau 5 Telecable Gijón 2

GENERALI PALAU:L. Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria –equip inicial–; G. Vicente, Blackman, Colomer, Juan i Salvat.TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lee, Lolo, Piquero i Roces –equip inicial–; González, Carrera, Obeso i Mejido.GOLS:1-0 (2’) Fontdeglòria, de penal. 2-0 (10’) Fontdeglòria. 2-1 (10’) Piquero. 3-1 (11’) Busquets. 4-1 (19’) Florenza. 4-2 (20’) Roces, de penal. 5-2 (44’) Fontdeglòria.ÀRBITRES:I. González i G. Bravo. Targeta blava a Lee.FALTES:7 del Palau i 14 del Telecable.

El Cerdanyola Feníe Energía i el Generali Palau volen ser els primers campions de la nova supercopa d’Espanya femenina i estrenar el seu palmarès. Els dos conjunts del Vallès Occidental van guanyar ahir les semifinals d’aquesta primera edició que es disputa a Cerdanyola del Vallès, i aquesta tarda (19.30 h, Esport3) s’enfrontaran en la final i lluitaran pel títol. El Cerdanyola, l’amfitrió, va derrotar per un ajustat 1-2 el Martinelia Manlleu en una primera semifinal molt anivellada en què va destacar la seva defensa. El Palau es va desfer del Telecable Gijón per un més clar 5-2 en la segona semifinal, en què Fontdeglòria va marcar tres gols.

En la primera semifinal el Manlleu va començar dominant i creant ocasions, però el Cerdanyola va disposar d’un penal que no va aprofitar. A poc a poc el joc es va anivellar i es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. La segona meitat es va iniciar amb intensitat i ocasions a bola aturada que cap dels dos equips va aprofitar. En el minut 34 Casarramona va fer l’1-0, però mig minut després Figuerola va empatar pel Cerdanyola. El conjunt local es va avançar tres minuts després (1-2) amb una falta directa que va transformar Gutiérrez. El Manlleu va buscar l’empat i va tenir ocasions, però el Cerdanyola es va defensar molt bé i la seva portera Surós va tenir una bona actuació i va desfer moltes ocasions.

La segona semifinal es va iniciar amb molt de ritme i amb els dos equips anant a l’atac. El Palau es va avançar amb un gol de penal de Fontdeglòria en el minut 2 i la mateixa jugadora va fer el 2-0 en el minut 10. Uns segons després el Telecable va marcar, però tot seguit Busquets va fer el 3-1, i només en 11 minuts. Abans del descans van arribar dos gols més, un de Florenza i un altre de Roces (4-2). En la segona meitat el Palau va disposar d’un penal i de dues faltes directes, però la portera del conjunt asturià, Hidaldo, va aturar les tres accions. En la segona directa, per targeta blava, Fontdeglòria va aprofitar la superioritat i va fer el seu tercer gol (5-2) i va sentenciar el partit.