OK Lliga

El Generali Palau assalta la pista del Martinelia Manlleu (1-6) i trenca la seva ratxa

L’Igualada femení Grupo Guzmàn s’ha classificat per la copa femenina

El Generali Palau ha fet un gran partit a la pista del Martinelia Manlleu i la seva victòria per 1-6 ha trencar la ratxa de deu victòries seguides de les locals, que han encaixat la primera derrota en l’OK Lliga femenina. Les vallesanes s’han situat líders provisionals ja que han jugat un partit més que les osonenques que han baixat al tercer lloc. El Palau ha estat molt centrat des de l’inici i s’ha avançat amb un 0-3 i al descans guanyava per 1-4. En la segona meitat ha ampliat el marcador. Aina Florenza, la màxima golejadora de la competició i Laura Puigdueta han marcat 3 gols cada una. Joana Comas ha fet el gol del Manlleu.

L’Igualada Femení Grupo Guzmàn s’ha classificat per la copa femenina al derrotar per 4-2 el Vilanova i s’ha aprofitat de la derrota del Deportivo Liceo. Per les igualadines han marcat Aida Mas, 2 gols, i Carlina Herrera i Rocio Ramon 1. El Vila-sana ha derrotat el Deportivo Liceo per 2-0, amb gols de Victoria Porta i Luciana Agudo.

El Telecable Gijón, quart, no ha tingut pietat del Cerdanyola Feníe Energía, el cinquè, i l’ha golejat per 8-0. Sara Roces ha marcat 3 gols, Sara Lolo i Marta Piquero 2, i Daina carrera 1. El Sant Cugat ha superat el Lidergip Matraó per 8-4 en una gran segona meitat, ja que al descans ha arribat amb un 1-2 en contra. Txell Gimeno ha marcat 4 gols, Maria Just 2, i Alba Ambrós i Dana Anton 1. Per les mataronines Gal·la Solé ha fet 2 gols, i Olga Juanola i Aina Lleonart 1. El Voltregà Stern Motor s’ha imposat a la pista del garatge Plana Girona per 1-3 en un partit ajustat en la primera meitat (1-1). Marina Monge ha marcat per les gironines, i Esther Vistós ha fet els tres gols de les osonenques.