OK Lliga

El Palafrugell s’endú els tres punts de Girona (2-3)

El Corredor Mató Palafrugell ha aigualit la festa del Garatge Plana Girona i s’ha endut els punts del pavelló de Palau (2-3), un triomf que el revitalitza i que li permet deixar de ser cuer i també sortir de la zona de descens directe (últim i penúltim). El Palafrugell, que tenia la baixa del seu tècnic Xevi Garcia per sanció, s’instal·la en l’onzena posició amb 15 punts i el Girona segueix onzè i en zona de promoció de descens amb 17. Falten sis jornades i la lluita en la zona baixa és aferrissada, amb sis equips separats per vuit punts, dels quals tres no jugaran el curs vinent a la màxima categoria.

Àlex Grau ha avançat els locals (1-0 en el 8’), però el Palafrugell ha reaccionat amb virulència amb gols de Candamio (15’) i Figa (23’ i 29’) que han situat l’1-3. Borja Ramon ha tingut el quart en una directa (40’) però Llaverola ha salvat els mobles. En la primera part, Canet (14’) havia llançat sense èxit una directa per una blava a Àlex Grau. També s’ha lluït el porter visitant Puigbí quan ha rebutjat la directa llançada a un sol toc per Pelicano (41’) –blava a Canet. En la jugada posterior, però, Rovira ha fet el 2-3 i ha encès la flama de l’esperança local. El Girona ha fet atac de cinc sense porter en l’últim minut però no ha pogut esgarrapar l’empat.