OK Lliga

Xevi Garcia (Palafrugell) es perd el derbi contra el Girona per sanció per no dur la mascareta

El derbi gironí de l’OK Lliga que jugaran demà a les 16.05 h (Esports en Xarxa) al pavelló de Palau el Garatge Plana Girona i el Corredor Mató Palafrugell (20a jornada)tindrà l’absència del tècnic visitant Xevi Garcia, sancionat amb dos partits per no portar la mascareta en els temps morts en el partit Noia Freixenet-Palafrugell jugat el 8 de febrer (14a jornada), que va acabar amb triomf visitant per 3-4. “Els entrenadors ens hem de posar la mascareta en aquestes situacions i jo no ho vaig fer. Però entenc que és una sanció desproporcionada, perquè en cap moment vaig faltar el respecte als àrbitres i no hi va haver cap targeta vermella”, relata l’entrenador, que entendria “una sanció econòmica o un advertiment”, però que lamenta la gravetat de la decisió instada “en un annexe de l’acta.” El tècnic també assenyala, i el club n’aporta un vídeo, que un dels col·legiats no va dur la mascareta en una de les situacions de partit en què el reglament covid ho requereix.

El Girona arriba a la cita de demà amb la moral àlgida després de vèncer el Lleida dimarts passat, el seu segon triomf a casa del curs, i és desè fora de la zona de descens. En el seu darrer partit, el Palafrugell va caure a casa contra l’Alcoi (2-3). L’equip de Xevi Garcia és cuer a 5 punts de la zona de salvació directe i a dos de la de promoció. El derbi gironí de la primera volta es va acabar amb empat (4-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)