OK Lliga

El Palafrugell remunta

Hoquei sobre patins. Venç a la pista del Girona en un derbi intens aixecant un 1-0, deixa de ser cuer i surt de la zona de descens directe

Girona 2 Palafrugell 3

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Rovira, Aguirre i Pelicano –cinc–; Vázquez, Pujol, Sánchez i Laguna.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Figa i Canet –cinc–; Ramon, Ruiz i Candamio.GOLS:1-0 (8’) Grau. 1-1 (15’) Candamio. 1-2 (23’) Figa. 1-3 (30’) Figa. 2-3 (41’) Rovira.ÀRBITRES:O. Escobar i G. Gorina. Blaves a Grau i Canet.FALTES:14 del Girona i 7 del Palafrugell.

El Corredor Mató Palafrugell va assaltar ahir la pista del Garatge Plana Girona en un derbi intens (2-3), deixa de ser cuer i surt de la zona de descens directe trencant la seva sèrie negativa. Àlex Grau va avançar els locals, que buscaven el segon triomf de la setmana a casa després de la victòria de prestigi contra el Lleida, però el Palafrugell, que tenia la baixa del seu tècnic Xevi Garcia, per sanció, va reaccionar amb virulència amb gols de Candamio i Figa (2): 1-3. Borja Ramon va tenir la sentència en una directa (40’) però Llaverola va salvar els mobles. També es va lluir el porter visitant Puigbí quan va rebutjar la falta directa llançada a un sol toc per Pelicano (41’) per una targeta blava a Canet. En la jugada posterior, però, Rovira va fer el 2-3 i va encendre el partit. El Girona va fer un atac de cinc infructuós en l’últim minut.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)