OK Lliga

Dani Setién no continua d’entrenador del Cerdanyola femení

El club comunica que han arribat a un acord i que seguirà en el cos tècnic de la secció masculina

L’entrenador del Cerdanyola Feníe Energia femení, Dani Setién, no continuarà dirigint a l’equip aquesta temporada. El club ha comunicat que ha arribat a un acord amb el tècnic per desvincular-se de la direcció del primer equip femení, però que continuarà vinculat a l’entitat i formarà part del cos tècnic de la secció masculina sènior. L’entrenador de l’equip del Cerdanyola de nacional catalana masculina, Andrés Colaianni, assumirà la direcció del Cerdanyola de l’OK Lliga femenina i la compaginarà amb el seu actual càrrec.

Aquest canvi a la banqueta del Cerdanyola femení ha arribat just després del partit de la lliga europea femenina que l’equip va disputar i va guanyar a la pista del Matera italià per 1-8, i abans del que ha de jugar dijous a la pista del Manlleu en que lluitarà per classificar-se per la final a quatre de la màxima competició europea femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)