Lliga Europea

El Feníe Energía Cerdanyola assalta el Martinelia Manlleu i segueix viu (0-2)

El Feníe Energía Cerdanyola ha assaltat la pista del Martinelia Manlleu (0-2) en el grup B de la lliga europea i reviu. El partit de la darrera jornada del grup el dia 9 d’abril entre el Generali Palau i el Manlleu decidirà els dos classificats. Un triomf osonenc provocaria un triple empat a 9 punts –amb un triomf per a cada equip perquè el Palau va vèncer a Cerdanyola per 1-5–, mentre que la victòria local o un empat deixaria fora les osonenques i atorgaria la primer a plaça al Palau i la segona al Cerdanyola. Els gols del Cerdanyola, que es revenja de la derrota en la final de la lliga catalana, els han fet Adriana Gutiérrez (1’) i Joana Xicota (47’).Mariona Surós ha estat un mur sota el pals. El partit ha suposat el debut a la banqueta vallesana del tècnic argentí Andrés Colaianni, que aquesta setmana ha agafat el relleu de Dani Setién.

El campió del grup B jugarà contra el Benfica, segon del grup A, i evitarà el Gijón, dominador amb ple de victòries en les quatre jornades i amfitrió de la final a quatre que es jugarà el 30 d’abril i 1 de maig. –s’enfrontarà al Benfica, el segon classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)