Més hoquei

El Barcelos i l’Sporting jugaran la segona semifinal de la Golden Cup

El Barcelos venç l’Oliveirense (2-4) i l’Sporting supera el Porto en la pròrroga (2-3)

El Barcelos i el Porto jugaran la segona semifinal de la Golden Cup, la copa d’Europa oficiosa que s’està disputant a La Corunya. El Barcelos ha derrotat l’Oliveirense, en el primer partit de quarts de final de la jornada d’avui, per 2-4 en un enfrontament que perdia per 2-1 al descans i que ha remuntat en la segona meitat. L’Sporting ha superat per 2-3 en la pròrroga al Porto en el darrer quart de final, molt disputat. El Porto s’ha avançat amb un 2-1, i al descans i al final del partit s’ha arribat amb l’empat a 2-2. A dos minuts del final de la pròrroga l’Sporting ha marcat de falta directa. Ferran Font i fet un gol per l’Sporting. La primera semifinal enfrontarà avui (13 h) al Liceo i al Benfica, i la segona la jugaran el Barcelos i l’Sporting (19 h).