Copa

El Barça celebra el títol 130

Copa masculina. Castro destaca “la professionalitat i el talent” dels seus jugadors i diu que la copa “reforça el projecte”: “Els títols sempre ho fan, tot i que per mi ja estava reforçat”

El Barça va aixecar de manera brillant a l’Onze de Setembre de Lleida el seu títol 130 de la secció d’hoquei sobre patins –24a copa–, que aviat és dit, en 79 anys d’història

“Estic emocionat i estic agraït a la gent que treballa en la secció, als jugadors i al club perquè això pugui passar, que no és fàcil. He llegit un tuit, que no sabia, la veritat, que explicava que era la nostra vuitena final seguida que jugàvem. Afortunadament, en aquest trajecte n’hem pogut aixecar tres i n’hem perdut una. Destaco la professionalitat dels jugadors i el seu talent, que també hi ha tingut molta incidència”, explicava el seu tècnic, Edu Castro, després del 4-0 contra el Reus en un partit rodó: “Veníem amb una idea clara, que era jugar bé un partit sencer. Contra el Noia en la semifinal vam fer una bona segona part però hi havia moltes coses a corregir de la primera. A més, feia temps que no acabàvem un partit a zero.” L’entrenador admet que un títol sempre revitalitza: “Estàvem treballant en la bona línia, però el títol de copa reforça el projecte perquè els títols sempre ho fan, tot i que per mi ja estava reforçat.”

Lleida no va ser aquest cop un escenari esquerp per al Barça, que va perdre la final de copa al mateix escenari on diumenge va alçar el trofeu el 2014 contra el Moritz Vendrell i que el 2017 va caure contra pronòstic contra l’Oliveirense en la semifinal de la lliga europea al Barris Nord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)