Mundial

Els penals eliminen Espanya en els quarts

Hoquei sobre patins. Mundial. Per segona vegada en la història, no estarà entre els quatre millors. França, molt inspirada, passa a la semifinal

Espanya 4 (0) França 4 (1)

ESPANYA:Sergi Fernández, Alabart, Bargalló, Roca i Barroso –equip inicial–; Torres, Font, Aragonès, Toni Pérez i Malián.FRANÇA:Bonneau, Bruno di Benedetto, Roberto di Benedetto, Le Roux i Carlo di Benedetto –equip inicial–; Savreux, Herman, Da Costa, Le Berre i Chambel.GOLS:0-1 (7’) Carlo di Benedetto. 1-1 (16’) Font, de falta directa. 1-2 (23’) Roberto di Benedetto. 1-3 (27’) Carlo di Benedetto. 2-3 (44’) Bargalló. 3-3 (49’) Font. 3-4 (57’) Roberto di Benedetto. 4-4 (58’) Bargalló. Penals: 0-1 Herman.ÀRBITRES:F. Fronte i J. Silecchia. Van mostrar targeta blava a Bruno di Benedetto.FALTES:7 de França i 8 d’Espanya.

Espanya va quedar eliminada en els quarts de final del mundial de San Juan, a l’Argentina, en els penals, i haurà de jugar per la cinquena posició. França va derrotar el combinat estatal en els penals (0-1) després del 4-4 al final del temps reglamentari. L’última vegada que Espanya no va arribar a la semifinal d’un mundial va ser en el de Porto de l’any 1991, en què els Països Baixos la va superar en els quarts (4-5), i va acabar en la sisena plaça. Aquest serà la segona vegada en la història.

El partit va ser molt intens i disputat, i els francesos es van avançar en el minut 7. Font va empatar de falta directa, però al combinat estatal li va costar materialitzar les ocasions en atac. Dos minuts abans del descans, els francesos es van situar amb un 1-2 i en el segon minut de la represa van marcar l’1-3. Espanya va tenir uns minuts dolents, però es va refer i va buscar l’empat. Bargalló va marcar el 2-3 sis minuts abans del final i, quan faltaven un minut i vuit segons, Font va empatar i va forçar la pròrroga. En la segona meitat del temps suplementari, França es va tornar a avançar i Bargalló va empatar quan quedaven dos minuts (4-4). En els penals, els francesos van marcar el primer i els espanyols no en van poder anotar ni un.

El rival d’Espanya en el primer encreuament pel cinquè i fins al vuitè lloc sortirà del partit entre Portugal i Alemanya que s’ha jugat aquesta matinada.

Quarts de final
Espanya - França 4-4 (0-1 penals)
Angola - Itàlia 4-5
Portugal - Alemanya pendent (17)
Argentina - Xile pendent (18)
Semifinal
França - guanyador 17 23.30 h
Guanyador 18 - Itàlia 2 h (demà)
Tercer i quart lloc
Els perdedors diumenge, 22 h
Final
Els guanyadors dilluns, 0.30 h Hora catalana
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)