Mundial

Espanya goleja Alemanya (9-0) i lluitarà per acabar cinquena en el mundial

Al descans ja dominava per 4-0

Espanya ha golejat Alemanya per 9-0 i jugarà per la cinquena posició del mundial de San Juan (Argentina). El conjunt estatal ha sortit centrat després de caure derrotat en els quarts de final i no poder lluitar per les medalles.

El combinat estatal dirigit per Guillem Cabestany s’ha avançat en el minut tres amb un gol de Pau Bargalló i amb dianes de Dava Torres, Sergi Aragonès i Marc Julià de penal ha arribat al descans amb un 4-0. Només començar la segona meitat Nil Roca ha fet el cinquè i ha continuat el domini d’Espanya, molt superior al conjunt alemany. Pau Bargalló de falta directa, Dava Torres i Ferran Font, amb dos gols, han arrodonit la golejada.

El rival de la selecció espanyola en la lluita per la cinquena posició sortirà del partit entre Xile i Angola que es disputarà aquesta matinada.