Més hoquei

El Vendrell sap remuntar i accedeix a la semifinal

Hoquei sobre patins. La copa. El Vilanova va fer una bona defensa en quadre i es va avançar dos cops, però Albesa va decidir a poc del final

VENDRELL3

VILANOVA2

El Moritz Vendrell va accedir a la semifinal després de remuntar un complicat partit de quarts de final contra el Vilanova. La defensa en quadre va prendre protagonisme en el joc vilanoví en la primera part, i va ser una gran trava per al joc dels vendrellencs. L'oportunisme de Jordi Ferrer els va dur al descans amb avantatge, però en la segona part els del Baix Penedès van veure com el domini del joc i els constants atacs trobaven recompensa. Eloi Albesa va donar l'històric passi a semifinals al Vendrell.

El Vilanova va començar comandant el partit amb una inexpugnable defensa en zona. Els de Josep Lluís Delriu buscaven les seves oportunitats al contraatac. Per la seva banda, el Vendrell era qui tenia el control de la possessió. Els seus atacs van topar una vegada i una altra amb la defensa dels del Garraf i amb un inspirat Juan Ramón de Moya. Manel Garcia va treure's un potent llançament des de mitja pista que Ferrer va tocar oportunament per canviar la trajectòria de la bola i aconseguir l'1-0 en el minut 10 de partit. El gol no va canviar la tònica de l'enfrontament. El Vilanova esperava a darrere les escomeses dels vendrellencs. Els de Guillem Cabestany van continuar donant mobilitat a la bola per mirar de trencar la defensa vilanovina i generar forats sense èxit. Només de començar el segon temps el Vilanova va disposar d'un penal que Roger Molina va aturar a Francesc Gil. Els vilanovins feien bona la defensa i el Vendrell era qui generava més ocasions en atac. En el minut 32 Costa va recollir una bola a mitja pista per aconseguir l'empat. Cinc minuts després, Gil va tornar a situar els del Garraf al davant. Al cap de vint segons va arribar un penal per als del Baix Penedès que Selva va errar, però en el rebot va crear una segona jugada en què va esgarrapar una altra pena màxima. Aquesta la va llançar Xavi Costa per tornar les taules al matx. Tot i recolzar-se en el quadre el Vilanova va anar cedint davant dels vendrellencs i després d'una errada en defensa Albesa va recollir una bola morta a dins de l'àrea per fer el 2-3 en el minut 42. Ell mateix va disposar d'una falta directa a dos minuts del final que De Moya va aturar.

MOPESA VILANOVA: De Moya, Creus, Francesc Gil, Jordi Ferrer i Manel Garcia –equip inicial–; Òscar Martínez i Carles Rodríguez. MORITZ VENDRELL: Molina, Costa, Albesa, Selva i Barroso –equip inicial–; Ruiz, Lluís Ferrer i Àngel Rodríguez. GOLS: 1-0 (10') Jordi Ferrer. 1-1 (32') Costa. 2-1 (37') Francesc Gil. 2-2 (37') Costa, de penal. 2-3 (42') Albesa. ÀRBITRES: Josep Gómez i Sergi Mayor. FALTES: 11 del Vilanova i 5 del Vendrell.