Més hoquei

Presenta les credencials

La copa. El FC Barcelona va fer el primer pas cap a la revalidació del títol golejant l'Igualada en l'últim partit de quarts i avui jugarà la semifinal contra el Moritz Vendrell

BARCELONA7

IGUALADA1

La quarta va ser la bona i la golejada va ser d'escàndol. El FC Barcelona va guanyar el darrer partit de quarts de final i demà es veurà les cares amb el CE Vendrell en la segona semifinal. L'Igualada va controlar els de Gaby Cairo durant 17 minuts, però el que més els va trencar va ser l'1-4 trenta segons abans del descans. Pablito Álvarez amb un hat-trick i Sergi Fernández sota els pals van ser els més destacats del Barça.

L'Igualada va plantar cara al totpoderós FC Barcelona durant el primer tram de partit. El treball defensiu dels igualadins va ser determinant per mantenir l'empat inicial durant molts minuts, així com també les llargues possessions contra un Barça replegat al darrere. Cal destacar les bones intervencions del jove Elagi Deitg sota els pals, com ara una doble aturada a Pablo Álvarez. Els constants llançaments a porteria del Barça van trobar la seva recompensa mitjançant Álvarez a passada de Marc Gual en el minut 17. El gol va servir perquè el Barça augmentés la intensitat, i va enviar una segona bola al pal abans que Marc Torra marqués de pala el 0-2. En els dos darrers minuts del primer temps es van veure tres gols. Gual va fer el tercer aprofitant una bola al segon pal de Torra en el 23, però un minut després Marc Povedano va sorprendre el blaugrana Sergi Fernández amb un potent llançament creuat des de tres quarts de camp per fer l'1-3. Trenta segons després, en una altra jugada de velocitat, Reinaldo García va establir l'1-4 amb què es va arribar al descans després d'una jugada afortunada arran d'una acció individual de Gual i un rebuig del porter que va anar a l'estic de l'argentí.

En la segona part, el Barça va mantenir el seu bon ritme de joc i l'oportunitat de Ton Baliu trenta segons després de la represa va ser un simple miratge. Els de Cesc Monclús van mirar d'abocar-se a la porteria de Sergi Fernández, però això va permetre als blaugrana disposar de més ocasions en atac. Torra va fer efectiva una falta directa, però no va trobar el gol com a recompensa. Qui sí que va estar encertat va ser Mia Ordeig, que va aprofitar una assistència de Gual per fer l'1-5 en el minut 34, que va acabar de trencar el matx. Sergi Pla va topar amb Sergi Fernández sota els pals en la falta directa acumulativa en una de les darreres ocasions igualadines abans que Pablo Álvarez signés el seu particular hat-trick amb dos gols més per establir el definitiu 1-7.

IGUALADA: Deitg, Casadevall, Pla, Baliu i Cáceres –equip inicial–; Vives, Marc Povedano, Vera i Vilaseca. FC BARCELONA: Sergi Fernández, Ordeig, Torra, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Gual, Miras, Reinaldo García i Julià. GOLS: 0-1 (17') Álvarez. 0-2 (22') Torra. 0-3 (23') Gual. 1-3 (24') Marc Povedano. 1-4 (24') Reinaldo Garcia. 1-5 (34') Ordeig. 1-6 (48') Álvarez, de falta directa. 1-7 (50') Álvarez. ÀRBITRES: Francisco Jorge Garcia i Rubén Fernández. FALTES: 10 de l'Igualada i 10 del Barcelona.

TOTS A LA PISTA

18
jugadors
van jugar, només es van quedar sense actuar els porters suplents.
10
faltes
van fer els dos equips en el partit, en el descans anaven 5-8.
L'1-4 quan faltaven 30 segons per al descans ens ha trencat. No haver fet cap gol en els primers minuts de la segona ha estat definitiu
Francesc Monclús
ENTRENADOR DE L'IGUALADA
Hem estat molt disciplinats en defensa. Ha estat clau avançar-nos, perquè ens ha permès jugar més relaxats