Internacional

ANNA CASARRAMONA

CAPITANA DEL CP MANLLEU

“Només existeix la semi”

Explica que només tenen al cap la semifinal contra les portugueses

Ho han celebrat i ja tenen els peus a terra

Ha guanyat dos cops la copa d'Europa amb el Voltregà, i ara, als 21 anys, ho intentarà amb el Manlleu, l'equip del seu poble.

Després de guanyar la copa, com arriben a la final a quatre?
Crec que ara ja estem tocant de peus a terra. Som conscients del que hem aconseguit i ens serveix per agafar confiança i afrontar la copa d'Europa. Sabem que podem aconseguir el que ens proposem, però també hem de tenir el cap fred i pensar que és molt difícil guanyar un títol.
La semifinal és contra el Benfica. Què en saben, de les rivals?
Vam anar a veure el partit Voltregà-Benfica. Són molt bones jugadores, són totes joves, són fortes i juguen molt al contraatac. És un rival molt potent, i ens portaran molts problemes, però nosaltres, com hem demostrat, també som bones, i el que hem de fer és plantar-los cara tant com puguem.
El seu gran objectiu és guanyar el títol?
Sí, però no penso en el títol en si mateix, penso en el primer partit, perquè pensar a ser campiones d'Europa és passar per alt un gran pas que és la semifinal. I el Benfica és un gran equip. Per tant, primer de tot tenim la semifinal al cap.
És el primer any a Europa del Manlleu i la primera final a quatre. Van fent fites històriques.
La veritat és que sí. És el primer any que juguem a Europa i ens ha costat molt arribar a la final a quatre. Ens hem trobat amb un gran Gijón i amb un gran Noisy, i se'ns ha fet tot molt complicat. Finalment ho hem aconseguit.
L'equip és força jove i juguen a casa. Hi podrien notar inexperiència i nervis?
En les dues finals que hem jugat, tant la copa de l'any passat com aquesta, hi ha hagut un canvi. L'any passat sí que van sortir més nervioses i no van saben gestionar gaire la pressió, però jo aquest any ho he vist diferent. He vist que totes ja hem fet un pas més i l'equip ara ja el veig amb més experiència.
Ha guanyat dos cops la copa d'Europa. Com va ser l'experiència?
Súper, la veritat. La primera vegada que vaig aconseguir aquest títol ho vaig fer al costat de les meves ídols, de grans jugadores, i va ser inexplicable.
Què comenta a les companyes sobre la competició?
Primer de tot, ficar-se al cap que només tens un partit i que l'altre només existeix quan aquest s'ha acabat i has guanyat. Ficar-te al cap això és el més important.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)