Futbol sala

L’Inter i l’Sporting, semifinalistes

Futbol sala. El conjunt espanyol i el portuguès es desfan, respectivament, de l’Ugra Iugorsk (3-0) i el KPRF (3-2) en la segona jornada de la fase final de la UEFA Futsal Champions League

El Movistar Inter i l’Sporting de Portugal van completar l’emparellament de semifinals de la UEFA Futsal Champions League, després de superar respectivament els dos rivals russos, l’Ugra Iugorsk (3-0) i el KPRF (3-2) en la segona jornada al pavelló Kresimir Cosic de Zadar (Croàcia). L’Inter, flamant campió de la copa del Rei i de la supercopa espanyola contra el Barça, va imposar el seu ordre defensiu i va saber tenir paciència per sentenciar el seu rival en els moments decisius. Cecilio (16’ i 38’) i Tripodi (34’) van ser els golejadors de l’equip madrileny. El joc directe i la intensitat van marcar la primera part de l’Sporting-KPRF, que ja va acabar amb el parcial de 3-2 del final del partit.

D’altra banda, l’organització va oficialitzar els horaris de les semifinals de demà. El Barça i el Kairat Almaty jugaran a les 20 h i l’Inter-Sporting serà a les 15 h. La final està programada per dilluns, també a les 20 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)