Atletisme

Raquel González, 14a en els 20 km marxa

La mataronina ha cobert la prova en 1h31:57 i ha quedat a 2:45 de la vencedora, la italiana Antonella Palmisano

La mataronina Raquel González (FC Barcelona) ha completat la seva segona experiència olímpica amb un 14è lloc en els 20 km marxa dels Jocs de Tòquio, millorant considerablement la 20a posició de Río de Janeiro. Amb 1h31:57, la maresmenca ha quedat a 2:45 de la italiana Antonella Palmisano (1h29:12), que s’ha imposat amb autoritat, amb un ritme molt exigent en els últims 5 quilòmetres. La colombiana Sandra Arenas ha estat segona (1h29:37), la xinesa Hong Liu, campiona olímpica a Rio, tercera (1h29:57) i la granadina Marta Pérez quarta (1h30:05) i ha deixat per tercera prova consecutiva a Sapporo la delegació espanyola a les portes del podi.

Amb 32ºC i 62% d’humitat a la sortida, Raquel González s’ha mantingut en el grup capdavanter fins pràcticament la meitat de la prova (45:59). Les marxadores xineses i l’italiana Palmisano han anat endurint el ritme i al pas pel dotzè quilòmetre ja havia quedat despenjada de les places d’honor, tot i que només cedia 4 segons. Les diferències s’han anat eixamplant en el tram final, però s’ha sabut dosificar per mantenir la catorzena plaça fins a creuar la línia de meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)