Atletisme

Elaine Thompson s’emporta el tercer or amb el relleu jamaicà de 4x100 m

Itàlia sorprèn amb la victòria en el 4x100 m masculí

Elaine Thompson-Herah, campiona en 100 i 200 m, ha guanyat el tercer or olímpic a Rio amb la victòria del relleu jamaicà de 4x100 m i una nova plusmarca nacional de 41.02. El quartet caribeny, que han completat Briana Williams, Shelly-Ann Fraser-Pryce i Shericka Jackson, li ha guanyat la partida al dels Estats Units, que ha estat segon (41.45), i de la Gran Bretanya, tercera amb 41.88.

La sorpresa ha estat en el relleu masculí, en què Itàlia, amb el campió olímpic de 100 m, Lamont Marcell Jacobs, i una última posta brutal de Filippo Tortu, s’ha emportat l’or amb una nova plusmarca nacional (37.50) i li ha pispat la glòria al quartet britànic, segon amb 37.51. Ha completat el podi Canadà, que ha tingut com a últim rellevista a Andre de Grasse (37.70). Els Estats Units s’havien quedat eliminats en les semifinals.

Shiying Liu, campiona en javelina

En javelina, el títol ha estat per la xinesa Shiying Liu (66,34 m), seguida per la polonesa Maria Andrejczyk (64,61) i de l’australiana Kelsey-Lee Barber (64,56).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)