Més esport

Valíeva se sobreposa a la pressió del cas de dopatge i és la millor en el programa curt

La patinadora russa, de 15 anys, ha comès alguna errada però ha quedat per davant de la seva compatriota Shcherbakova

Kamila Valíeva s’ha sobreposat a la pressió que tenia pel cas de dopatge en el que està implicada i ha finalitzat en la primera posició del programa curt de la prova individual de patinatge artístic dels Jocs de Pequín. La russa, de 15 anys i campiona d’Europa, ha tingut una puntuació de 82.16 i ha quedat per davant de la seva compatriota Anna Shcherbakova, actual campiona mundial, que ha arribat als 80.20. La tercera posició provisional després del programa curt l’ocupa la japonesa Kaori Sakamoto amb 79.84.

Els nervis de Kamila Valíeva han aparegut en l’inici del seu programa curt i ha fallat en el primer element tècnic, el triple Axel, evitant per poc la caiguda. S’ha recuperat i ha fet un magnífic exercici que els jutges han puntuat amb 44.51 punts en l’apartat tècnic i 37.65 en la presentació, pel total de 82.16. Al final del programa la jove patinadora no ha pogut aguantar l’emoció i ha plorat. La russa ha estat vuit punts per sota del que va aconseguir en el programa curt de la prova per equips quan va ser puntuada amb 90.18.

La segona, Anna Shcherbakova, i la tercera, Kaori Sakamoto, classificades han aconseguit les seves millors puntuacions de la temporada i han estat per darrera de Kamila Valíeva, que sortirà com a favorita en el programa llarg que es disputarà aquest dijous 17 a les 11hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)