Tennis

Paula Badosa s’enfila al quart lloc del rànquing mundial

Tennis. La de Begur, que debuta avui en el torneig de Dubai, estableix un nou sostre

Paula Badosa s’ha enfilat fins al quart lloc del rànquing mundial WTA, la seva millor posició de la història. La jugadora de Begur ha pujat una posició respecte a la que ocupava en la llista de la setmana passada, malgrat haver perdut el primer partit en el torneig de Dubai. Aquesta setmana, l’empordanesa juga a Doha (Qatar), on és la tercera favorita. La seva primera rival serà avui la danesa Clara Tauson, de 19 anys i 33a del rànquing.

Badosa va viure el seu esclat en el 2021, amb dos títols –Belgrad i la consagració al WTA 1.000 d’Indian Wells en una final memorable contra Victoria Azarenka– i va tancar el curs accedint a les semifinals de la copa Masters, en la qual va cedir contra Garbiñe Muguruza, la posterior campiona. L’enlairament va ser meteòric i va passar de la posició 70a a la 8a, amb 47 triomfs i 17 derrotes. Aquesta temporada va caure en el debut a Adelaida contra Azarenka, va guanyar el títol a Sydney, i en l’obert d’Austràlia va arribar als vuitens, en els quals no va poder frenar l’embranzida de la nord-americana Madison Keys. La setmana passada va cedir a Dubai.

En el rànquing d’aquesta setmana, Garbiñe Muguruza ha perdut dues posicions i és la novena classificada, mentre que les tres primeres posicions no es mouen. L’australiana Ashleigh Barty, la campiona de l’obert d’Austràlia, continua com la número 1, la bielorussa Aryna Sabalenka és la segona i la txeca Barbora Krejcikova, campiona a Roland Garros, és tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)